Gå til hovedindhold
Functional Nutrition Whey 100 proteinpulver - Cold Brew Ice Coffee
Ice coffee Whey 100

Whey 100 proteinpulver 850gr. A taste of Cold Brew Iced Coffee

Højt proteinindhold | Uden tilsat sukker | Uden klumper

Functional Whey 100 er vores bedste bud på proteinpulver. Vi vil gerne give dig et løfte: Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Du kan have høje forventninger til, hvad der står på ingredienslisten.

Kontrolleret af:

209 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Danskudviklet proteinpulver med smag af Iskaffe. 

Functional Whey 100 er vores bedste bud på proteinpulver. Vi vil gerne give dig et løfte: Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Du kan have høje forventninger til, hvad der står på ingredienslisten, fordi vi får alle vores produkter testet hos eksterne fødevarekonsulenter. Det er din sikkerhed for, at du får det produkt, du køber.

Hver servering (35 gram) indeholder 25,76 gram protein. Så er vi altså godt på vej.

I Whey 100 proteinpulver har vi brugt valleproteinkoncentrat fra frisk komælk. Den valle vi har valgt er naturligvis danskproduceret, så vi sikrer os, at kvaliteten lever op til vores standarder.

Valleprotein har et højt indhold af essentielle aminosyrer og en komplet aminosyreprofil. Derfor er det også et populært valg, når der skal vælges mellem de forskellige proteintyper.

Protein bidrager til at øge og vedligeholde muskelmasse samt normale knogler.

Det skal være nemt

Du kan bruge proteinpulveret i forbindelse med træning. Du kan også tilsætte lidt af pulveret i din morgenmad, bruge det til bagning eller som et mellemmåltid “on the go”. Vi opdaterer løbende med gratis opskrifter, hvor vores proteinpulver indgår.

Sådan laver du en proteinshake: 

  • Tag en Functional Nutrition Shaker
  • Fyld din shaker med 200-250 ml. vand eller mælk
  • Tilsæt 35 g Functional Proteinpulver (1 scoop)
  • Ryst grundigt.

Næringsindhold

Pr. 100 g
Energi
1715 kJ/405 kcal
Fedt
5,70g.
- heraf mættede fedtsyrer
2,80g.
Kulhydrat
14,60g.
- heraf sukkerarter
13,80g.
Kostfibre
0,6 g.
Protein
73,6 g.
Salt
0,80g.

Ingredienser:

Valleproteinkoncentrat (mælk), aroma, konsistensmiddel (guar- og xanthangummi), salt, sødestoffer (sucralose og acesulfamkalium). 

Produktinformationer:

Functional Whey 100 proteinpulver er et dansk udviklet valleprotein af høj kvalitet. Valleprotein er udvundet af mælk og er rig på protein og har et naturligt indhold af kulhydrater. Vi har tilsat sødemiddel og undladt at
tilføje sukker (uden tilsat sukker).

Brugsanvisning:

Functional Whey 100 kan bruges som et tilskud til en sund og varieret kost. Serveringsstørrelsen er 35g. (1 skefuld - 1 til 4 gange dagligt) shaket op i 200-250ml. vand, mælk eller som en del af en friskblendet smoothie. Functional Whey 100 indtages efter træning eller mellem måltider. Opbevares lukket, tørt og ved stuetemperatur.

EAA:

Essentielle aminosyrer (EAA) Pr. 100g. protein/Essential Amino Acids (EAA)

Histidin1.251,2 mg

Isoleucin4.710,4 mg*

Leucin7.875,2 mg*

Lysin6.918,4 mg

Methionin1.619,2 mg

Fenylalanin2.355,2 mg

Threonin5.004,8 mg

Tryptophan1.177,6 mg

Valin4.342,4 mg*


 

* BCAA (forgrenede aminosyrer: Isoleucin, Leucin og Valin): 16,9g. per 100g.

CAA:

Betingede essentielle aminosyrer (CAA) Pr. 100g. Functional Whey protein

Arginin1.692,8 mg

Cystin1.472,0 mg

Glutaminsyre12.880,0 mg

Prolin4.195,2 mg

Tyrosin2.060,8 mg

NAA:

Ikke-essentielle aminosyrer (NAA) Pr. 100g. Functional Whey protein

Alanin3.680,0 mg

Asparaginsyre7.875,2 mg

Glycin1.177,6 mg

Serin3.606,4 mg

Produktguide

Hvornår skal jeg drikke den?

Der er ikke noget specifikt vindue, du absolut skal drikke din protein-shake inden for. Det handler meget om rutine og behov. Vi anbefaler, at du drikker den efter din træning. Eller som et mellemmåltid i løbet af dagen.

Du kan også blande proteinpulver i:

  • mælk
  • grød
  • yoghurt
  • bagværk.

Hvordan smager Functional Whey100?

Nu vil vi jo ikke skære alle over én kam. Men når vi besøger andre lande, oplever vi, at smagspræferencerne er forskellige. Det er sødmepræferencerne også. Vidste du, at amerikansk proteinpulver oftest er en del sødere, end hvis det er udviklet til Skandinavien?

Vores smagsløg fungerer forskelligt, og det handler i høj grad om vane. Derfor har vi udviklet såkaldte skandinaviske smagsvarianter.

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt?

For os er det alfa og omega, at vores produkter smager godt. Vi vil til gengæld gerne undgå at påvirke blodsukkerniveauet og proppe vores proteinpulver med sukker.  Derfor er Whey 100 uden tilsat sukker. Vi har i stedet tilsat sødestofferne sucralose og acesulfam-K. De indeholder 0 kalorier, og de er begge meget sødere end sukker. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde.  

Sucralose og acesulfam-K bliver brugt i hele verden – og med god grund. De er testet flere gange på verdensplan, så vi er helt trygge ved at bruge dem. De er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at ingen af de to sødestoffer har nogen sundhedsmæssig påvirkning i de daglige mængder, vi anbefaler på produktet.  

Kvalitetskontrol

Hele vores eksistensgrundlag bygger på én ting: Gennemsigtighed.

Vi vil helt bogstaveligt udvikle produkter, der er lette at forstå/afkode – så du kan gennemskue præcist, hvad de indeholder.

Af netop samme årsag bruger vi et eksternt laboratorie til at lave en dybdegående analyse af en lang række af vores produkter. Faktisk er det nærmere bestemt Eurofins Steins A/S, som er et af landets førende indenfor test af fødevarer og kosttilskud. Derfor er det altid med stolthed i stemmen, vi præsenterer jer for et nyt produkt. For produktet bliver ikke bare til natten over. Det er en lang proces, der kræver, at vi lever op til alle de krav den danske fødevarelovgivning stiller på området. Og ideer er der nok af, så vi lover, I kommer til at se mange flere gennemtestede produkter fra os af. 

Læs mere om vores samarbejde her.

* Eurofins Steins-krav og -mærkning leveres baseret på laboratorietest og specialistvurdering af produkter, der udføres regelmæssigt fra februar 2020. Det er gyldigt, så længe produktformuleringen forbliver uændret.