Gå til hovedindhold
Why100 - Choco Mint

Whey 100 proteinpulver 850g A taste of Chocolate & Mint

Højt proteinindhold | Uden tilsat sukker | Uden klumper

Den friske mint-smag kombineret med den mørke chokolade sætter gang i juleklokkerne og helt uden at lægge mærke til det, begynder du at nynne ”Last Christmas”, fordi du simpelthen bare ikke kan lade vær.

169 DKK
Køb 2 stk. for 299.-
Spar 39 DKK
Køb 3 stk. for 399.-
Spar 108 DKK
Køb 4 stk. for 520.-
Spar 156 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Forestil dig, at du sidder rundt om julebordet med familen; anden er spist, der er danset om juletræet, gaverne er pakket op og nu der kun én ting mere i vente.. chokoladefadet.
Fadet som i alle familier er forskellige, men som i de fleste hjem gemmer på en helt særlig klassiker: chokolade og mint. Den friske mint-smag kombineret med den mørke chokolade sætter gang i juleklokkerne og helt uden at lægge mærke til det, begynder du at nynne ”Last Christmas”, fordi du simpelthen bare ikke kan lade vær.

Vi håber, at du vil tage med os på juleeventyr med vores nye Whey 100 Chocolate & Mint Limited Edition. 

Vi vil gerne give dig et løfte: Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Du kan have høje forventninger til, hvad der står på ingredienslisten, fordi vi får alle vores produkter testet hos eksterne fødevarekonsulenter. Det er din sikkerhed for, at du får det produkt, du køber.

Hver servering (35 gram) indeholder 26,5 gram protein. Så er vi altså godt på vej.

I Whey 100 proteinpulver har vi brugt valleproteinkoncentrat fra frisk komælk. Den valle vi har valgt er naturligvis danskproduceret, så vi sikrer os, at kvaliteten lever op til vores standarder.
Valleprotein har et højt indhold af essentielle aminosyrer og en komplet aminosyreprofil. Derfor er det også et populært valg, når der skal vælges mellem de forskellige proteintyper.
Protein bidrager til at øge og vedligeholde muskelmasse samt normale knogler.
 

Næringsindhold

Næringsindhold:
Pr. 100 g
%RI
Energi
1585 kJ/379 kcal
7%
Fedt
6,80 g
3%
- heraf mættede fedtsyrer
4,10 g
7%
Kulhydrat
6,60 g
1%
- heraf sukkerart
5,90 g
2%
Kostfibre
2,8 g
Protein
72 g
50%
Salt
0,40 g
2%

INGREDIENSER: (91%) Valleproteinkoncentrat (mælk), fedt reduceret kakaopulver, konsistensmiddel (carboxymethylcellulose), emulgator (solsikke lecithin), sødestoffer (sucralose, acesulfamkalium), aroma.

 

Produktguide

PRODUKTINFORMATION: Functional Whey 100 proteinpulver er baseret på et dansk udviklet valleprotein af høj kvalitet. Valleprotein er udvundet af mælk - og er rigt på protein med et naturligt indhold af sukker. Functional Whey 100 indeholder sødestoffer og er uden tilsat sukker.

Kvalitetskontrol