Gå til hovedindhold
Chocolate & Banana
bagside_choco_banana

Whey 100 proteinpulver 850gr. A taste of Chocolate & Banana

Højt proteinindhold | Uden tilsat sukker | Uden klumper

Functional Whey 100 er vores bedste bud på proteinpulver. Vi vil gerne give dig et løfte: Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Du kan have høje forventninger til, hvad der står på ingredienslisten.

189 DKK
Køb 2 stk. for 329.-
Spar 49 DKK
Køb 3 stk. for 438.-
Spar 129 DKK
Køb 4 stk. for 539.-
Spar 217 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Banana chocolate, chocolate banana, comme si, comme sa - du har hørt det før. 
Vi har med vores Whey 100 finpudset den populære kombination. Så hermed vores bud på “the classic split”.

Så snart du tager en slurk af vores Chocolate & Banana, er det sandsynligt, at billeder fra det tropiske Sydamerika vil danse på nethinden. Måske du endda kan se for dig, hvordan bananerne er plukket direkte fra træet? Og det er naturligvis ikke tilfældigt, at kombinationen mellem banan og chokolade er blevet så populær. Bananen bidrager med fylde og sødme, mens chokoladens bitre og mørke noter sender minder tilbage til bland-selv-posen, hvor du rakte efter skumbananerne. Eller måske du var en af dem, der altid valgte bananasplit på menukortet, når der skulle bestilles dessert?

Hvad end du vil på en smagsrejse til Sydamerika eller tilbage til barndommens gade er helt op til dig - nu har vi i hvert fald vist dig vejen med vores Whey 100 Chocolate & Banana.

Hver servering (35 gram) indeholder 26,34 gram protein. Så er vi altså godt på vej.

I Whey 100 proteinpulver har vi brugt valleproteinkoncentrat fra frisk komælk. Den valle vi har valgt er naturligvis danskproduceret, så vi sikrer os, at kvaliteten lever op til vores standarder.

Næringsindhold

Næringsindhold
Pr. 100 g
Pr. 35 g
%RI*
Energi
1638 kJ/392 kcal
573 kJ/137 kcal
6,9
Fedt
6,37 g
2,23 g
3,2
- heraf mættede fedtsyrer
4,02 g
1,41 g
7
Kulhydrat
7,21 g
2,52 g
1
- heraf sukkerarter
5,89 g
2,06 g
2,3
Kostfibre
2,28 g
0,80 g
Protein
75,26 g
26,34 g
52,7
Salt
0,62 g
0,22 g
3,6

Ingredienser:

Valleproteinkoncentrat (mælk), kakao (11%), aroma, konsistensmiddel (guar- og xanthangummi), sødestoffer (sucralose og acesulfamkalium).

Produktguide

Functional Nutrition Whey 100 proteinpulver er et danskudviklet valleprotein af høj kvalitet. Valleprotein er udvundet af mælk og er rig på protein og samt har et naturligt indhold af kulhydrater. Vi har tilsat sødemiddel og undladt at tilføje sukker (uden tilsat sukker). 

Kvalitetskontrol

Hele vores eksistensgrundlag bygger på én ting: Gennemsigtighed.

Vi vil helt bogstaveligt udvikle produkter, der er lette at forstå/afkode – så du kan gennemskue præcist, hvad de indeholder.

Af netop samme årsag bruger vi et eksternt laboratorie til at lave en dybdegående analyse af en lang række af vores produkter. Faktisk er det nærmere bestemt Eurofins Steins A/S, som er et af landets førende indenfor test af fødevarer og kosttilskud. Derfor er det altid med stolthed i stemmen, vi præsenterer jer for et nyt produkt. For produktet bliver ikke bare til natten over. Det er en lang proces, der kræver, at vi lever op til alle de krav den danske fødevarelovgivning stiller på området. Og ideer er der nok af, så vi lover, I kommer til at se mange flere gennemtestede produkter fra os af. 

Læs mere om vores samarbejde her.

* Eurofins Steins-krav og -mærkning leveres baseret på laboratorietest og specialistvurdering af produkter, der udføres regelmæssigt fra februar 2020. Det er gyldigt, så længe produktformuleringen forbliver uændret.