Gå til hovedindhold
Omega 3 pack
Lifestyle - vitaminer

Omega 3 (90 kapsler) 1000 mg fish oil | Vitamin E

Dietary Supplement

Vores Omega 3 kommer i kapsler, som du skal tage med et glas vand i forbindelse med et måltid. Og på trods af de dårlige associationer du måske måtte have med "fiskeolie" fra tidligere, er der en rigtig god grund til at tage det. Omega 3 er nemlig rig på EPA (330 mg) og DHA (220 mg). Hvad gør Omega 3?

79 DKK
Køb 2 stk. for 138.-
Spar 20 DKK
Køb 3 stk. for 189.-
Spar 48 DKK
Køb 4 stk. for 229.-
Spar 87 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers 29 kr.

Om produktet

Måske du kan huske det fra din barndom: Fiskeolie, levertran eller en anden form for flydende tilskud, som du absolut ikke nød, at få stoppet i munden pga. den dårlige smag, det efterlod.

Vores Omega 3 kommer i kapsler, som du skal tage med et glas vand i forbindelse med et måltid. Og på trods af de dårlige associationer du måske måtte have med "fiskeolie" fra tidligere, er der en rigtig god grund til at tage det. Omega 3 er nemlig rig på EPA (330 mg) og DHA (220 mg).

Hvad gør Omega 3?
Hvis de to forkortelser gør, at du lige nu ligner et spørgsmålstegn, så læs videre, om deres egenskaber. 
EPA (som forresten står for eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre) er begge omega 3 fedtsyrer, som bidrager til et normalt syn og hjertefunktion
Omega 3 reducerer risikoen for hjerte- og karsygdomme. Derudover kan omega 3 også have anti-inflammatoriske egenskaber og reducere blodtrykket.

Hvorfor skal du tage Omega 3?
Som du sikkert ved, lyder sundhedsstyrelsens råd på, at man skal spise fisk 2 gange om ugen (eller 350 g om ugen, hvor fed fisk skal udgøre 200 g af de 350 g). Det er der mange, der ikke følger - og derfor kan det være en god ide at supplere med et tilskud Omega 3. 

Næringsindhold

Produktguide

Eurofins