Gå til hovedindhold
Omega 3 pack
Lifestyle - vitaminer

Omega 3 (90 kapsler) 1000 mg fish oil | Vitamin E

Dietary Supplement

Vores Omega 3 kommer i kapsler, som du skal tage med et glas vand i forbindelse med et måltid. Og på trods af de dårlige associationer du måske måtte have med "fiskeolie" fra tidligere, er der en rigtig god grund til at tage det. Omega 3 er nemlig rig på EPA (330 mg) og DHA (220 mg). Hvad gør Omega 3?

99 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Måske du kan huske det fra din barndom: Fiskeolie, levertran eller en anden form for flydende tilskud, som du absolut ikke nød, at få stoppet i munden pga. den dårlige smag, det efterlod.

Vores Omega 3 kommer i kapsler, som du skal tage med et glas vand i forbindelse med et måltid. Og på trods af de dårlige associationer du måske måtte have med "fiskeolie" fra tidligere, er der en rigtig god grund til at tage det. Omega 3 er nemlig rig på EPA (330 mg) og DHA (220 mg).

Hvad gør Omega 3?
Hvis de to forkortelser gør, at du lige nu ligner et spørgsmålstegn, så læs videre, om deres egenskaber. 
EPA (som forresten står for eikosapentaensyre) og DHA (dokosaheksaensyre) er begge omega 3 fedtsyrer, som bidrager til et normalt syn og hjertefunktion
Omega 3 reducerer risikoen for hjerte- og karsygdomme. Derudover kan omega 3 også have anti-inflammatoriske egenskaber og reducere blodtrykket.

Hvorfor skal du tage Omega 3?
Som du sikkert ved, lyder sundhedsstyrelsens råd på, at man skal spise fisk 2 gange om ugen (eller 350 g om ugen, hvor fed fisk skal udgøre 200 g af de 350 g). Det er der mange, der ikke følger - og derfor kan det være en god ide at supplere med et tilskud Omega 3. 

Næringsindhold

Næringsindhold:
Anbefalet daglig dosis: (1 kapsel)
%RI
Omega 3
1000 mg
- heraf EPA (eicosapentaensyre)
330 mg
- heraf DHA (docosahexaensyre)
220 mg
Vitamin E
3,8 mg
32%

Ingredienser:

Omega-3 (fiske olie - ansjoser), vitamin E (DL-α-tocopherylacetat), kapsel (oksegelatin) og stabilisator (glycerol).

Produkt information:

Functional Nutrition Omega 3 er indeholder 1000 mg omega 3 fedtsyre (1 kapsel) og har en kocentration af 330 mg EPA og 220 mg DHA. Functional Nutrition Omega 3 indeholder ligeledes Vitamin E.

Produktguide

Brugsanvisning:

Den daglige dosering af Functional Nutrition Omega 3 er 1 kaplser, som du kan indtage hele, sammen med et glas vand og i forbindelse med et måltid

Kosttilskud:

Kosttilskud med Omega 3 og vitamin E bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder. Opbevares utilgængeligt for børn. Det anbefales 1 kapsel dagligt - dagligdosis bør ikke overskrides. Opbevares tørt og køligt med låget stramt skruet på. Bør ikke udsættes for direkte sollys.

 

 

Kvalitetskontrol