Gå til hovedindhold
ZMA pack
Lifestyle - vitaminer

ZMA (90 kapsler) Zinc | Magnesium | Vitamin B6

Dietary Supplement

Functional Nutrition ZMA er et kosttilskud bestående af mineralerne Zink og Magnesium (heraf navnet) og vitaminet B6.

99 DKK
Køb 2 stk. for 169.-
Spar 29 DKK
Køb 3 stk. for 237.-
Spar 60 DKK
Køb 4 stk. for 299.-
Spar 97 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Functional Nutrition ZMA er et kosttilskud bestående af mineralerne Zink og Magnesium (heraf navnet) og vitaminet B6.

Hvad gør zink ved kroppen?
Faktisk indgår zink i mange af de enzymprocesser, der sker i din krop. Bl.a. er det med til at; opretholde immunsystemets normale funktion; vedligeholde hår, hud, negle, knogler og syn; have en mulig styrkende effekt på frugtbarhed og reproduktion; beskytte cellerne mod oxidativt stress;  opretholde en normal omsætning af vitamin A, fedtsyrer, kulhydrater og makronæringsstoffer; vedligeholde dna og proteinsyntese; opretholde et normalt syre-base stofskifte; vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet; styrke normal kognitiv funktion.

Og hvad med magnesium?
Magnesium hjælper kroppen med at overføre nerveimpulserne til musklerne. Det bidrager også til et velfungerende stofskifte og vedligeholdelse af normale knogler.

Magnesium har ligeledes den funktion at det medvirker til at mindske træthed, udmattelse og bedrager til en normal elektrolytbalancen.

Magnesium bidrager til nervesystemets normale funktion og vedligeholdelsen af knoglerne, samt et normalt energistofskifte.

Hvordan virker Vitamin B6?
Vitamin B6 bidrager til en normal cysteinsyntese, et normalt energistofskifte. Dertil kommer en støtte til nervesystemets og immunsystemets normale funktion; en normal omsætning af homocystein, protein og glycogen; reduktion i træthed og udmattelse; en normal dannelse af røde blodlegemer og regulering af hormonaktivitet.

Pligttekst:
Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Næringsindhold

Næringsindhold
Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler
%RI
Magnesium
250 mg
66%
Zink
20 mg
200%
Vitamin B6
8,4 mg
600%

Ingredienser:

Magnesiumcitrat, zinkgluconat, fyldestoffer (magnesiumsalte af fedtsyrer og siliciumdioxid), vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) og kapsel (oksegelatine, farve (titaniumdioxid).

Produktguide

Functional Nutrition ZMA indeholder en sammensætning magnesium, zink og B6 vitamin.

Produktet bør ikke indtages af børn, gravide eller ammende kvinder. Opbevares utilgængeligt for børn. Daglig dosis bør ikke overskrides. Opbevares tørt og køligt med låget stramt skruet på.

Kvalitetskontrol