Gå til hovedindhold
Hair & Nails
Hair & Nails
Hair and Nails

Hair & Nails A taste of raspberry

Biotin | Vitamin D | Vitamin B6 + B12 | Vegetarisk

Vores Functional Nutrition ”Hair & Nails” er et kosttilskud udviklet med henblik på at styrke hår og negle. Og hvordan gør de lige det? Det gør de, idet de b.la. indeholder biotin, folsyre, vitamin B6 og B12. Især biotin er kendt for at vedligeholde normalt hår, mens folsyre, vitamin D og B12 har det til fælles at de hjælper celledelingsprocessen.

Udløb: 30.06.2021

129 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Lige nu 99,- for 1 stk. Normalpris 129,-. for 1 stk.

Vi har ledt længe efter den bedste måde at sammensætte en vingummi på - uden at bruge kollagen, vel at mærke. Og så skulle den selvfølgelig indeholde vitaminer, som er gode for hår og negle. Det har været lidt af en proces – for det er ikke så ligetil. Det handler jo (som med så mange andre af vores produkter) om at finde den rigtige konsistens. Og så skulle den også meget gerne egne sig til veganere.

Hvad er resultatet af vores søgen så?
Functional Nutrition ”Hair & Nails” er et kosttilskud udviklet med henblik på at styrke hår og negle. Og hvordan gør de lige det? Det gør de, idet de b.la. indeholder biotin, folsyre, vitamin B6 og B12. Især biotin er kendt for at vedligeholde normalt hår, mens folsyre, vitamin D og B12 har det til fælles, at de hjælper celledelingsprocessen.

Hvem skal spise vores Hair & Nails?
Hvis du ikke bryder dig om at skulle indtage piller, og hellere vil have dem kamufleret i en vingummi, er det er kosttilskud, som er værd at prøve. Vi anbefaler produktet til voksne, og vil derfor ikke opfordre om at bruge det til børn. Må ikke indtages af børn, gravide og ammende kvinder.

Hvor mange skal man spise?
Den anbefalede daglige dosis ligger på 2 vingummier om dagen, gerne i forbindelse med et måltid, så kroppen har de bedste forudsætninger for at optage dem. Daglig dosis må ikke overskrides.

Hvordan smager de?
Det er smagen af hindbær og vingummi – det er ikke til at smage, at der er vitaminer i. Så husk lige at overholde den daglige dosis på 2 vingummier, selvom de smager godt.

Næringsindhold

Anbefalet daglig dosis: 2 vingummier
(%RI*)
Vitamin A
630 μg
79%
Vitamin C
20 mg
25%
Vitamin D
10 μg
200%
Vitamin E
14,9 mg
124%
Vitamin B6
2 mg
143%
Folsyre
260 μg
130%
Vitamin B12
6 μg
240%
Biotin
5000 μg
10000%
Pantothensyre
5,2 mg
87%
Zink
2,7 mg
27%
Jod
70 μg
47%
Cholin
40 mg
**
Inositol FCC
40 μg
*

Glukosesirup, sukker, dextrose, bindemiddel (pektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), cholin naturligt farvestof (gulerod og solbær), vitamin C, naturlig aroma (hindbær), vitamin E, vegetabilsk olie (kokosnød og raps), panthothensyre, biotin, sødestof (steviolglycosid), zink, vitamin B6, overfladebehandlingsmiddel (carnauba voks), vitamin A, folsyre, jod, inositol, vitamin D, vitamin B12.

Produktguide

Kvalitetskontrol