Gå til hovedindhold
Vitamin D3
Lifestyle - vitaminer

Vitamin D3 (90 kapsler)

Dietary Supplement

De korte dage med mindre sollys gør, at vi nordboere ofte mangler D vitamin i løbet af efteråret og vinteren. Når der ikke er sol, skal Vitamin D indtages igennem kosten eller som et kosttilskud. Vi har udviklet et kosttilskud, hvor du får 50 ug ren Vitamin D.

99 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Functional Nutrition Vitamin D, er et kosttilskud med 50ug ren Vitamin D.

Luk øjnene og tænk på sommer… Hvad er det første, du ser for dit indre syn?

Vi er ikke i tvivl: Sol og varme. De fleste af os elsker nok de lyse og lange sommerdage – især når solen står højt på himlen. Det gør din krop også, du får nemlig D vitamin gennem solens stråler. Nu er vi jo bosat i Danmark, og derfor kvitterer efteråret og vinteren med korte og mørke dage. Nogle gange kan der måske gå en hel dag, hvor det er mørkt, når du går ud af døren om morgenen, og mørkt når du kommer hjem. Det kender vi alle til – nogle elsker det, mens andre tæller dage til lyset vender tilbage. Alt andet lige, kan vi konstatere, at de korte dage med mindre sollys gør, at vi nordboere ofte mangler D vitamin i løbet af efteråret og vinteren. Når der ikke er sol, skal Vitamin D indtages igennem kosten eller som et kosttilskud. Vi har udviklet et kosttilskud, hvor du får 50 ug ren Vitamin D.

Og hvad gør D vitamin så for kroppen?
Det medvirker til en normal optagelse af calcium og phosphor. Og så bidrager det til et normalt calciumindhold i blodet. Derudover medvirker det også til vedligeholdelsen af normale knogler og tænder. Sidst men ikke mindst bidrager vitamin D også til immunforsvarets normale funktion.

Pligttekst:
Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Næringsindhold

Næringsindhold
Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel
%RI
Vitamin D3
50 µg
1000%

Ingredienser:

Cholecalciferol (vitamin D3), fyldestoffer (isomaltose, magnesiumsalte af fedtsyrer og siliciumdioxid)

Produktguide

Functional Nutrition vitamin D3 kommer fra kilden cholecalcifrol.

Produktet bør ikke indtages af børn, gravide eller ammende kvinder. Opbevares utilgængeligt for børn. Dagligdosis bør ikke overskrides. Opbevares tørt og køligt med låget stramt skruet på.

Kvalitetskontrol