Gå til hovedindhold

Sukker eller sødemiddel?.

Af Functional Nutrition

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt?

For os er det alfa omega, at vores produkter smager godt. Vi vil til gengæld gerne undgå at påvirke blodsukkerniveauet og proppe vores proteinpulver med sukker.  Derfor er blandt andet vores Whey 100 proteinpulver uden tilsat sukker. Vi har i stedet tilsat sødestofferne sucralose og acesulfam-K.

De bliver brugt i drikke og fødevarer i hele verden – og med god grund. De er testet adskillige gange på verdensplan, og derfor er vi trygge ved at bruge dem. De er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at de er sikre at bruge som sukkererstatninger.

Sødestofferne indeholder ingen kalorier, og de er begge meget sødere end sukker. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde for at opnå den søde smag, du kender fra vores proteinpulver.