Gå til hovedindhold
Signatur Bar - Cashew Salted Caramel 1
Signatur Bar - Cashew Salted Caramel 2
Signatur Bar - Cashew Salted Caramel 3

Signature Protein - 12stk A taste of Cashew & Salted Caramel

High in protein | No added sugar
199 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Lad os være ærlige: De fleste proteinbarer er temmelig kedelige. Det er sjældent nogen fornøjelse at sætte tænderne i noget, som mest af alt minder om en tør kiks eller et stykke hårdt gummi, når man har brug for at supplere kroppens proteinreserver efter træning.

Fristelsen for i stedet at konsumere en saftig burger i en fedtet bolle med mayo, cheddar cheese und alles kan hurtigt overrule lysten til at gumle på en proteinbar. Og så er man faktisk lige vidt, når det handler om at blive fit.

Giv din krop, hvad den fortjener, med en Signature Protein Bar

Det seneste skud på stammen inden for lækker og velsmagende sportsernæring fra Functional Nutrition er den innovative Signature Protein Bar.

En Signature Protein Bar er en proteinsnack ud over det sædvanlige. Den sukkerfri Signature Protein Bar holder et højt ambitionsniveau, hvad angår det ernæringsmæssige, og du kan med god samvittighed nyde den knasende sprøde proteinbar efter træning.

Signature Protein Bar fra Functional Nutrition er indholdsmæssigt tilpasset kroppens behov for post workout-ernæring og kan derfor hjælpe dig til en god og let mæthedsfornemmelse, uden at du skal bekymre dig om kalorier og kulhydrater.

Signature Protein Bar fås i to smagsvarianter, som hver især ligger utroligt tæt på originalen. Den nye patenterede barteknologi, som anvendes i forbindelse med fremstilling af Signature Protein Bar, giver denne sunde snack den perfekte blødhed og en generelt appetitlig konsistens, som hæver sig klasser over traditionelle proteinbarer.

Næringsindhold

Næringsindhold:
pr. 100g
55g*
Energi
1707 kJ/408 kcal
937 kJ/224 kcal
Fedt
17,67 gr.
9,72 gr.
- heraf mættede fedtsyrer
9,48 gr.
5,21 gr.
Kulhydrat
30,30 gr.
16,67 gr.
- heraf sukkerarter
3,80 gr.
2,09 gr.
Fibre
0,60 gr.
0,32 gr.
Protein
33,00 gr.
18,15 gr.
Salt
0,21 gr.
0,11 gr.

Ingredienser:

Mælkeprotein, sødemiddel (maltitol), 13% karamel fyld (sødemiddel (maltitol), vegatabilsk fedt (kokosolie, kakao smør, sheaoile og rapsolie), valleproteinkoncentrat, salt, emulgator (sojalecithin), aroma, farvestoffer (ammonieret karamel, paprikaekstrakt og beta-carotener)), kollagen, fugtighedsbevarende middel (glycerol), Kakao smør, sødmælkspulver, kakaomasse, kakaopulver, palmefedt, kartoffelstivelse, aroma, salt, emulgator (sojalecithin) og sødestof (sucralose). Der kan være spor af peanuts og andre nødder.

 

Produkt information:

Protein bar med smag af chokolade, brownie og Karamel. Uden tilsat sukker. Indeholder sødemidler. Indeholder mælk og soja. Nyd produktet i forbindelse med en træning eller en snack mellem måltider. Overdrevet forbrug kan have afførendeeffekt

Produktguide

Information:

Opbevares tørt og køligt (<18°C ), hold produktet væk fra solen. Nå produket er åbnet, skal det konsumers indenfor 24 timer.

Kvalitetskontrol