Gå til hovedindhold
recoverybarV2
recoverybarV2-enkelt
Recovery Bar
Recovery Bar liggende

Recovery Protein Bar - 12 stk. A taste of Peanut Caramel

Ingen sødemidler | 18g protein

Functional Nutrition Recovery Protein Bar kan hurtigt gå hen og blive din bedste ven på farten. Det er ikke “bare” en proteinbar, men en symfoni af peanuts og karamel overtrukket med chokolade. Den har et højt proteinindhold. Og så har vi droppet sødemidlerne og i stedet brugt de naturlige forekomster af sukker, som findes i ingredienserne. Testet i eksternt laboratorium

199 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Functional Nutrition Recovery Bar (Pakke med 12 stk.) kan hurtigt gå hen og blive din bedste ven på farten. Det er ikke “bare” en proteinbar, men en symfoni af peanuts og karamel overtrukket med chokolade. Den har et højt proteinindhold. Og så har vi droppet sødemidlerne og i stedet brugt de naturlige forekomster af sukker, som findes i ingredienserne.

Testet i eksternt laboratorium.

Recovery Baren er til dig med en sød tand, som trænger til at “carb up”. Vi er ikke gået på kompromis - hverken med smagen eller ingredienserne. Derfor har vi valgt et højt indhold af protein, sukker og fedt - selvfølgelig primært de naturlige fedtstoffer fra peanuts. Nyd den som mellemmåltid eller hurtig snack.

Hvornår skal jeg spise den?

Som navnet antyder er Recovery Baren måske netop det, du helst vil sætte tænderne i, når du lige har afsluttet træning. Men lad dig ikke begrænse til det - den er også god på vej til træning, som snack eller mellemmåltid… Mulighederne er næsten uendelige. For den er svær at blive træt af. Og de 55 g peanut og karamel indkapslet i chokolade er nem at have med i tasken, når du er på farten.

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. 
Daglig dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Næringsindhold

Pr. 100 g
Pr. 55 g
Energi
1775 kJ/423 kcal
976 kJ/233 kcal
Fedt
18 g
10 g
- heraf mættede fedtsyrer
6,80 g
3,70 g
Kulhydrat
33 g
18 g
- heraf sukkerart
25 g
14 g
Protein
32 g
18 g
Salt
0,61 g
0,33 g

Mælkechokolade overtræk (20%) (sukker, sødmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator (soja lecithin), vanilleekstrakt), peanuts (18%), mælkeprotein, karamellag (13%) (glukosesirup, sukker, kondenseret mælk, invertsukkersirup, kakaosmør, vand, fugtighedsbevarende middel (sorbitol), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer) og salt), kollagen hydrolysat, fruktosesirup, valleprotein koncentrat, fugtighedsbevarende middel (glycerol), vand, peanut paste (2,2%), glukosesirup, dextrose, salt, solsikkeolie, fedtreduceret kakaopulver, aroma, farve (karamel) og ægalbumin pulver. Kan indeholde gluten og nødder.

Produktguide

Proteinbar med smag af chokolade, karamel og peanuts. Indeholder gluten, peanuts, æg, mælk, soja, og der kan være spor af andre nødder.

Opbevares tørt og køligt (<18°C ), hold produktet væk fra solen. Når produktet er åbnet, skal det konsumeres indenfor 24 timer.

Kvalitetskontrol