Gå til hovedindhold
PWO Sweet Grape2
PWO Sweet Grape1
PWO Sweet Grape 3

Pre-Workout Shot 60ml - 12 stk A taste of Sweet Grape

Beta-alanin | Koffein

Functional Nutrition PWO (pre-workout) Shot er udviklet med ét formål: At gøre det ultra-nemt for dig at få både koffein, beta-alanin, vitaminer og aminosyrer. Sælges i pakker af 12 stk.

Udløb: 30.04.2021

180 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Functional Nutrition PWO (pre-workout) Shot er udviklet med ét formål: At gøre det ultra-nemt for dig at få både koffein, beta-alanin, vitaminer og aminosyrer. 

PWO Shot med smag af Sweet Grape indeholder 2 serveringer af 30 ml – det vil sige, at ét shot er tilsat 75 mg koffein – du får altså 75 mg koffein i hver servering. 

Når vi udvikler produkter, har vi en ambition om, at vores funktionelle produkter også skal smage godt. Functional PWO Shot er ikke en undtagelse. Derfor har vi tilsat smagen af sød citron. 

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn, gravide eller ammende kvinder. 

Anbefalet daglig dosis: 30 ml. Daglig dosis bør ikke overskrides.  

Hvornår skal jeg tage det?

Vi har alle dage, hvor det er lidt svært at komme afsted til træning. Og hvem kunne ikke bruge lidt ekstra motivation af og til? Vores PWO Shot er dit kærlige puf inden din træning. Vi kan afsløre, at det ikke klarer træningen for dig. Men vi håber, at vi kan hjælpe med at kickstarte den.

(Pakken indeholder 12 stk. PWO shots.)

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. 
Daglig dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Næringsindhold

2 portioner* 60 ml
Beta-alanin
1500 mg
L-arginin
1500 mg
Koffein
150 mg
Amerikansk ginseng
37,5 mg
Maté
37,5 mg
L-tyrosin
25 mg
Vitamin B6
0,7 mg
Vitamin B12
1,25 μg

Vand, surhedsregulerende midler (citronsyre, æblesyre og natriumcitrater), beta-alanin, L-arginin. koffein, konserveringsmidler (kaliumsorbat og natriumbenzoat), amerikansk ginseng (panax quinquefolius), maté (llex paraguariensis), sødestoffer (sucralose og stevioglyosider), L-tyrosin og vitaminer (vitamin B6 og vitamin B12).

Produktguide

Kosttilskud med aminosyrer, gurkemeje og koffein. Indeholder sødestoffer. Højt koffeinindhold (250 mg/100 ml). Bør ikke indtages af børn, gravide eller ammende. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost.

Kvalitetskontrol