Gå til hovedindhold
PWO Candy Lemon 2
PWO Candy Lemon 1
PWO Candy Lemon 3

Pre-Workout Shot 60ml - 12 stk A taste of Candy Lemon

Beta-alanin | Koffein

Functional Nutrition PWO (pre-workout) Shot er udviklet med ét formål: At gøre det ultra-nemt for dig at få både koffein, beta-alanin, vitaminer og aminosyrer. Sælges i pakker af 12 stk.

180 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Functional Nutrition PWO (pre-workout) Shot er udviklet med ét formål: At gøre det ultra-nemt for dig at få både koffein, beta-alanin, vitaminer og aminosyrer. 

PWO Shot med smag af Candy Lemon indeholder 2 serveringer af 30 ml – det vil sige, at ét shot er tilsat 50 mg koffein – du får altså 50 mg koffein i hver servering. 

Når vi udvikler produkter, har vi en ambition om, at vores funktionelle produkter også skal smage godt. Functional PWO Shot er ikke en undtagelse. Derfor har vi tilsat smagen af sød citron. 

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn, gravide eller ammende kvinder. 

Anbefalet daglig dosis: 30 ml. Daglig dosis bør ikke overskrides.  

Hvornår skal jeg tage det?

Vi har alle dage, hvor det er lidt svært at komme afsted til træning. Og hvem kunne ikke bruge lidt ekstra motivation af og til? Vores PWO Shot er dit kærlige puf inden din træning. Vi kan afsløre, at det ikke klarer træningen for dig. Men vi håber, at vi kan hjælpe med at kickstarte den.

(Pakken indeholder 12 stk. PWO shots.)

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. 
Daglig dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Næringsindhold

Næringsindhold
2 portioner* 60 ml
Beta-alanin
1000 mg
L-glutamin
750 mg
Cholin
250 mg
Koffein
100 mg
Glucuronolacton
35 mg
L-tyrosin
25 mg
Gurkemeje
10 mg

Produktguide

Kosttilskud med aminosyrer, gurkemeje  og koffein. Højt koffeinindhold (167 mg/100 ml). Indeholder koffein. Bør ikke indtages af børn, gravide eller ammende kvinder.

Kvalitetskontrol