Gå til hovedindhold
Vegan protein shake
Vegan proteinshake
Vegan shake

Vegan Protein Shake - 12 stk. A taste of Chocolate

Højt proteinindhold | Sojaproteinisolat
Functional Vegan Protein Shake er, som navnet afslører, en vegansk proteinshake. Den er lavet på sojaproteinisolat, som har en god aminosyreprofil sammenlignet med andre ikke-animalske proteinkilder. Pakken indeholder 12 stk. UDLØBSDATO FEB-2020.
99.5 DKK 199 DKK

SPAR 50%

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers 29 kr.

Om produktet

Functional Vegan Protein Shake er, som navnet afslører, en vegansk proteinshake. Den er lavet på sojaproteinisolat, som har en god aminosyreprofil sammenlignet med andre ikke-animalske proteinkilder. Og det er selvfølgelig derfor, vi har valgt lige præcis soja. 

Proteinshakes udviklet med animalske proteinkilder er ofte mælkebaseret. Vi har valgt at bruge vand i vores veganske proteinshake. Det betyder ikke, at vi er gået på kompromis. Den er cremet, og den har en silkeblød smag af chokolade. 

Den indeholder 11 gram protein og 20 gram sukker. Vi har tilsat sukker, da kroppen ofte har brug for energi, når den skal restituere. Til gengæld er den uden nogen former for kunstige sødestoffer. 
En Functional Vegan Protein Shake indeholder 158 kalorier. Vi har tilsat vitamin-B6. 

Hvornår skal jeg drikke den? 

Veganshaken er en optimal afslutning på din træning. 

Hvordan smager Functional Protein Shake?

Nu vil vi jo ikke skære alle over én kam. Men når vi besøger andre lande, oplever vi, at smagspræferencerne er forskellige. Det er sødmepræferencerne også. Vidste du, fx at en amerikansk proteinshake oftest er en del sødere, end hvis den er udviklet i Skandinavien? 
Vores smagsløg fungerer forskelligt, og det handler i høj grad om vane. Derfor har vi udviklet såkaldte skandinaviske smagsvarianter.

Næringsindhold

Næringsindhold
100 ml
250 ml
Energi
266 kJ/63 kcal
665 kJ/158 kcal
Fedt
1,1 g
2,8 g
- Heraf mættede fedtsyrer
0,2 g
0,5 g
Kulhydrat
8,3 g
21 g
- Heraf sukkerarter
8,1 g
20 g
Protein
4,3 g
11 g
Salt
0,31 g
0,78 g
Niacin
2,4 mg
6,00 mg
Pantothensyre
0,9 mg
2,25 mg
Vitamin B6
0,21 mg
0,53 mg

Produktinformation:

Proteindrik med isolaterede sojaprotein, UHT-behandlet, chokolade smag.

Ingredienser:

Vand, sukker, sojaproteinisolat (4,3%), fedtfattigt kakaopulver (1,9%), solsikkeolie, stabilisatorer (cellulose, cellullosegummi og carrageenan), surhedsregulerende midler (natriumcarbonat og kaliumphosphat), emullgator (sojalecithin), aroma, niacinamide, pantothensyre, vitamin B6 (pyridoxinehydrochlorid).  


Ryst før brug. Opbevares i køleskab (+3 to +6°C) efter åbning og konsumeres inden 24 timer.

Produktguide

Hvornår skal jeg tage den? 

Vegan shaken er en optimal afslutning på din træning. I daglig tale kalder vi den også for Functional recovery shake. 

Hvordan smager Functional Protein Shake?

Nu vil vi jo ikke skære alle over én kam. Men når vi besøger andre lande, oplever vi, at smagspræferencerne er forskellige. Det er sødmepræferencerne også. Vidste du, fx at en amerikansk protein-shake oftest er en del sødere, end hvis den er udviklet i Skandinavien? 
Vores smagsløg fungerer forskelligt, og det handler i høj grad om vane. Derfor har vi udviklet såkaldte skandinaviske smagsvarianter.