Gå til hovedindhold
Breakfast 250ml
Ice coffee kolli
Breakfast protein shake A taste of chocolate bagside
Breakfast protein shake A taste of chocolate

Breakfast Protein Shake 250ml - 12 stk. A taste of chocolate

Højt proteinindhold | Rig på fibre

Functional Breakfast Shake betyder noget helt særligt for os. Det er mere end en protein-shake. Vores Breakfast Shake har et højt indhold af både protein og fibre. Og så er den tilsat vitamin B2 og B6. Vi ser den som en lille, flydende morgenmad on the go. Ja, og den er laktosefri. Pakken indeholder 12 stk. shakes.

 

199 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Functional Breakfast Shake betyder noget helt særligt for os. Det er mere end en proteinshake. Vores Breakfast Shake har et højt indhold af både protein og fibre. Og så er den tilsat vitamin B6. Vi ser den som en lille, flydende morgenmad on the go. Ja, og den er laktosefri. 

Den blev lynhurtigt en af favoritterne, da vi lancerede den. Den eneste kritik, vi hører ret ofte, er, at den ikke er stor nok. Den forsvinder simpelthen før, end du får set dig om. Det tager vi som et kæmpestort kompliment. 
Functional Breakfast Shake har en rund smag af chokolade. Den kan bedst beskrives som en lille bid af bløde kakaoskyer. Selvom det måske er en halvdårlig metafor. 

Hvornår skal jeg drikke den?

En travl mandag morgen skal være nem. Nogle dage er mere hektiske end andre, og Breakfast Shake er lavet med ét formål: at gøre det ultranemt uden at gå på kompromis med smag og indhold. 
Bare rolig. Den er god hele dagen, så den er også god, hvis du har brug for et hurtigt mellemmåltid sidst på eftermiddagen. 

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt? 

For os er det alfa omega, at vores produkter smager godt. Vi vil til gengæld gerne undgå at påvirke blodsukkerniveauet og proppe vores proteinpulver med sukker.  Derfor er Functional Breakfast Shake uden tilsat sukker. Vi har i stedet tilsat sødestofferne sucralose og acesulfam-K. De indeholder 0 kalorier, og de er begge meget sødere end sukker. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde.  

Sucralose og acesulfam-K bliver brugt i hele verden – og med god grund. De er testet så mange gange på verdensplan, at vi er helt trygge ved at bruge dem. De er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at ingen af de to sødestoffer har nogen sundhedsmæssig påvirkning i de daglige mængder, vi anbefaler på produktet. 

  • Protein-shake med fibre 
  • Uden tilsat sukker 
  • 20 gram protein. 

Pakken indeholder 12 stk.

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. 
Daglig dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Næringsindhold

100 ml
250 ml
Energi
362 kJ/86 kcal
905 kJ/216 kcal
Fedt
2,6 g
6,5 g
- heraf mættede fedtsyrer
1,6 g
4,0 g
Kulhydrat
6,6 g
17 g
- heraf sukkerarter
4,7 g
12 g
Fibre
2,6 g
6,5 g
Protein
7,8 g
20 g
Salt
0,16 g
0,40 g
Calcium
210 mg
525 mg
Riboflavin
0,27 mg
0,68 mg
Vitamin B6
0,15 mg
0,38 mg

Produktinformation

Laktosefri (<0,1 gram laktose pr. 100 ml.) mælkebaseret
proteindrik med chokoladesmag. Indeholder sødestoffer. UHT-behandlet.

Ingredienser

Letmælk, mælkeprotein, hvededextrin,fuldkornsbygmel, 1,2% fedtfattigt kakaopulver, stabilisatorer (gellangummi, carrageenan), aroma, sødestoffer (acesulfamkalium og sucralose), vitamin B6, enzym: laktase.

Produktguide

Hvornår skal jeg drikke den?

En travl mandag morgen skal være nem. Nogle dage er mere hektiske end andre, og Breakfast Shake er lavet med ét formål: at gøre det ultranemt uden at gå på kompromis med smag og indhold. 
Bare rolig. Den er god hele dagen, så den er også god, hvis du har brug for et hurtigt mellemmåltid sidst på eftermiddagen. 

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt? 

For os er det alfa omega, at vores produkter smager godt. Vi vil til gengæld gerne undgå at påvirke blodsukkerniveauet og proppe vores proteinpulver med sukker.  Derfor er Functional Breafast Shake uden tilsat sukker. Vi har i stedet tilsat sødestofferne sucralose og acesulfamkalium. De indeholder 0 kalorier, og de er begge meget sødere end sukker. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde.  

Sucralose og acesulfamkalium bliver brugt i hele verden – og med god grund. De er testet så mange gange på verdensplan, at vi er helt trygge ved at bruge dem. De er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at ingen af de to sødestoffer har nogen sundhedsmæssig påvirkning i de daglige mængder, vi anbefaler på produktet. 

Kvalitetskontrol