Gå til hovedindhold
rtd-vanilla-250

Protein Shake 250ml - 12 stk. A taste of Vanilla

Højt proteinindhold | Rig på fibre

Functional Protein Shake med vaniljesmag med 19 gram protein, uden tilsat sukker og laktosefri. Tag ikke fejl. Den er både cremet og let på samme tid. Og så er den endda laktosefri (under 0,1 mg laktose pr. 100 ml).

199 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Når noget smager godt, så forsvinder det simpelthen før, du får set dig om. Breakfast Shaken er hurtigt blevet den foretrukne protein shake. Derfor lancerer vi nu endnu en version - med "A taste og Vanilla".

Vores Breakfast Shake-formula har et højt indhold af protein og fibre. Vi har valgt at tilsætte vitamin B2 og B6.  Og ikke nok med det - den er også laktosefri. Sælges i kollier af 12 stk.

Du har nok prøvet det før, hvor du får drukket din favoritshake for hurtigt – for den smager jo af mere. Det kender vi alt til. Og alle på kontoret kan skrive under på, at have tømt Breakfast Shaken i et par mundfulde. Ja, vi kan heller ikke få nok.

For os er det alfa omega, at vores produkter smager godt. Vi vil til gengæld gerne undgå at påvirke blodsukkerniveauet og proppe vores proteinpulver med sukker.  Derfor er Vanilje-versionen lavet med naturlige forekomster af sukker uden tilsat sukker. Vi har i stedet tilsat sødestofferne sucralose og acesulfam-K. De indeholder 0 kalorier, og de er begge meget sødere end sukker. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde.

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. 
Daglig dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Næringsindhold

Pr. 100 ml
Pr. 250 ml
(RI%)
Energi
365 kJ/87 kcal
913 kJ/218 kcal
Fedt
2,60 g
6,50 g
- heraf mættede fedtsyrer
1,70 g
4,30 g
Kulhydrat
6,80 g
17 g
- heraf sukkerarter
4,50 g
11,3 g
Kostfibre
2,5 g
6,3 g
Protein
7,70 g
19,4 g
Salt
0,11 g
0,28 g
Vitamin B6
0,15 mg.
0,38 mg.
25%

Produktinformation:

Laktosefri (<0,1 gram laktose pr. 100 ml.) mælkebaseret proteindrik med vaniljesmag. Indeholder sødestof. UHT-behandlet.

Ingredienser:

Mælk (2,5% fedt), mælkeprotein, hvededextrin, fuldkornsbygmel, valleprotein, stabilisatorer (gellangummi, carrageenan), aroma, sødestoffer (acesulfamkalium og sucralose), vitamin B6, enzym (laktase)

Ryst før brug. Opbevares i køleskab (+3 to +6°C) efter åbning og konsumeres inden 24 timer.

Produktguide

Hvornår skal jeg drikke den?

En travl mandag morgen skal være nem. Nogle dage er mere hektiske end andre, og Breakfast Shake er lavet med ét formål: at gøre det ultranemt uden at gå på kompromis med smag og indhold. 
Bare rolig. Den er god hele dagen, så den er også god, hvis du har brug for et hurtigt mellemmåltid sidst på eftermiddagen. 

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt? 

For os er det alfa omega, at vores produkter smager godt. Vi vil til gengæld gerne undgå at påvirke blodsukkerniveauet og proppe vores proteinpulver med sukker.  Derfor er Functional Breafast Shake uden tilsat sukker. Vi har i stedet tilsat sødestofferne sucralose og acesulfamkalium. De indeholder 0 kalorier, og de er begge meget sødere end sukker. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde.  

Sucralose og acesulfamkalium bliver brugt i hele verden – og med god grund. De er testet så mange gange på verdensplan, at vi er helt trygge ved at bruge dem. De er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at ingen af de to sødestoffer har nogen sundhedsmæssig påvirkning i de daglige mængder, vi anbefaler på produktet. 

Kvalitetskontrol

TEST