Gå til hovedindhold
Pre-Workout (PWO) med smag af Bubblegum

Pre-Workout (320g) A taste of Bubblegum

Koffein | Kreatin | Beta-alanin
Vi har arbejdet meget med smagen i vores Pre-Workout. Det er jo her din træning starter. Derfor gælder det om at give dig den bedste smagsoplevelse – uden at gå på kompromis. De aromaer, vi bruger i Functional PWO, er valgt med omhu.
159 DKK

Leveringstid 1-2 hverdage

FRI FRAGT ved køb for 399 kr. ellers 29 kr.

Om produktet

Functional Pre-Workout med smag af Bubblegum.

Vi har arbejdet meget med smagen i vores Pre-Workout. Det er jo her din træning starter. Derfor gælder det om at give dig den bedste smagsoplevelse – uden at gå på kompromis. De aromaer, vi bruger i Functional PWO, er valgt med omhu.

Vi har tilsat Kreatin i vores Pre-Workout. Kreatin kan bidrage til at øge den fysiske præstation i gentagne højintensitetsaktiviteter af kort varighed.

Pre-Workout er velegnet til træning i alle afskygninger. Og den er udviklet for at give dig lidt ekstra motivation til at komme afsted til træning.

Pligttekst:

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
Dagsdosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. 

Det skal være nemt

Derfor er det eneste, du skal bruge til din Pre-Workout-shake, koldt vand.

Sådan gør du:

  • Tag en Functional Shaker
  • Fyld din shaker med 240 ml iskoldt vand
  • Tilsæt 8 gram Functional Pre-Workout (1 mini-scoop)
  • Ryst grundigt.

Næringsindhold

Anbefalet daglig dosis: 1 skefuld (8,0g.)
Kreatin
2,00 g.
L-glutamin
1,50 g.
Beta-alanin
1,00 g.
Cholin
0,50 g.
Koffein
0,10 g.
Glucuronolacton
0,07 g.
L-tyrosin
0,05 g.

Indeholder kaffein. Bør ikke indtages af børn eller gravide.

Ingredienser: 

Kreatin monohydrat, L-glutamin (vegansk), maltodextrin, farve (rødbedefarve), sødestoffer (sucralose og acesulfamkalium), stabilisator (kaliumklorid), salt, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), antioxidant (tricalciumphosphat), glycin, Beta-alanin, surhedsregulerende middel (citronsyre), cholin, koffein, glucuronolacton, L-tyrosin. Kan indeholde spor af gluten, æg, peanuts, mælk nødder. 

Brugsanvisning: 

Pre-Workout skal bruges som et tilskud og bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Brug måleskeen til at blande 8g. pulver i 240 ml vand og indtag 30 min. før aktivitet. Vi anbefaler 1 portion dagligt. 

Kosttilskud: 

Bør ikke indtages af børn eller gravide. Opbevares utilgængeligt for børn. Daglig dosis bør ikke overskrides. Pre-Workout bør opbevares køligt, tørt og utilgængeligt for børn.

Produktinformation: 

Vi har udviklet en Pre-Workout med 7 aktive ingredienser, som bygger på erfaring og videnskabelige studier. Vores opskrift, indeholder bland andet Beta-alanin og Koffein. Vi har valgt at tilsætte Kreatin. Vi anbefaler 1 portion dagligt.

Bedst før udgangen af: Se bunden af bøtten

Produktguide

Hvornår skal jeg tage det?

Vi kender alle de dage, hvor det er lidt svært at komme afsted til træning.  Hvem kunne ikke bruge et ekstra lille skub af og til? Pre-Workout er udviklet som et energiboost før din træning.