Gå til hovedindhold
Functional BCAA Wild Peach 360g
Lifestyle Ice Tea Peach

Pre-Workout (320g) A taste of Ice Tea Peach

Koffein | Kreatin | Beta-alanin

Vi har arbejdet meget med smagen i vores Pre-Workout. Det er jo her din træning starter. Derfor gælder det om at give dig den bedste smagsoplevelse – uden at gå på kompromis. De aromaer, vi bruger i Functional PWO, er valgt med omhu.

 

Udløbsdato: 30/7 2021

79.5 DKK 159 DKK

Spar 50%

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Functional Pre-Workout har en balanceret smag af fersken iste. Den indeholder syv aktive ingredienser: koffein, beta-alanin, glutamin, cholin, glucuronolacton, kreatin og L-tyrosin. Og den er uden tilsat sukker.

Vi har arbejdet meget med smagen i vores Pre-Workout. Det er jo her din træning starter. Derfor gælder det om at give dig den bedste smagsoplevelse – uden at gå på kompromis. De aromaer, vi bruger i Functional PWO, er valgt med omhu.

Vi har tilsat Kreatin i vores Pre-Workout. Kreatin kan bidrage til at øge den fysiske præstation i gentagne højintensitetsaktiviteter af kort varighed.

Pre-Workout er velegnet til træning i alle afskygninger. Og den er udviklet for at give dig lidt ekstra motivation til at komme afsted til træning.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Pligttekst:

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
Dagsdosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. 

Næringsindhold

Næringsindhold
Anbefalet daglig dosis: 1 skefuld (8,0g.)
Kreatin
2,00 g.
L-glutamin
1,50 g.
Beta-alanin
1,00 g.
Cholin
0,50 g.
Koffein
0,10 g.
Glucuronolacton
0,07 g.
L-tyrosin
0,05 g

Produkt information:

Vi har udviklet en Pre Workout med 7 aktive ingredienser, som bygger på erfaring og videnskabelige studier. Vores opskrift indeholder blandt andet beta-alanin og koffein. Vi har derudover valgt at tilsætte kreatin.

Ingredienser:

Kreatin monohydrat, L-glutamin (vegansk), beta-alanin, surhedsregulerende middel (citronsyre), cholin, glycin, aroma, konsistensmiddel (polydextrose), koffein, antiklumpningsmidler (siliciumdioxid og calciumsilikat), sødestoffer (sucralose og acesulfamkalium), glucuronolacton, farve, L-tyrosin, salt og farve (allura red). Kan indeholde spor af glu-ten, æg, peanuts, mælk og nødder.

Kosttilskud:

Kosttilskud med koffein bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder. Opbevares utilgængeligt for børn. Anbefalet daglig dosis: 1 portion - daglig dosis bør ikke overskrides. Opbevares tørt og køligt med låget stramt skruet på.

Brugsanvisning:

Pre Workout skal bruges som et tilskud og bør ikke erstatte en varieret kost. Brug måleskeen til at blande 8 g pulver i 240 ml vand og indtag 30 min. før aktivitet. Vi anbefaler 1 portion dagligt.  

Produktguide

Hvornår skal jeg tage det?

Vi kender alle de dage, hvor det er lidt svært at komme afsted til træning.  Hvem kunne ikke bruge et ekstra lille skub af og til? Pre-Workout er udviklet som et energiboost før din træning.

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt?

Functional Pre-Workout er uden tilsat sukker. Vi har i stedet tilsat sødestofferne sucralose og acesulfam-K. De er begge meget sødere end sukker og indeholder 0 kalorier. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde.  

Sucralose og acesulfam-K bliver brugt i hele verden – og med god grund. De er testet så mange gange på verdensplan, at vi er helt trygge ved at bruge dem. De er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at ingen af de to sødestoffer har nogen sundhedsmæssig påvirkning i de daglige mængder, vi anbefaler på produktet.

Kvalitetskontrol