Gå til hovedindhold
Functional Nutrition pre-workout strawberry taste 850g
Lifestyle Strawberry

Pre-Workout A taste of Strawberry

Koffein | Kreatin | Beta-alanin

Vi har arbejdet meget med smagen i vores Pre-Workout. Det er jo her din træning starter. Derfor gælder det om at give dig den bedste smagsoplevelse – uden at gå på kompromis. De aromaer, vi bruger i Functional PWO, er valgt med omhu.

 

Udløbsdato: 30/9 2021

159 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Denne Functional Pre-Workout har en balanceret jordbærsmag. Den indeholder syv aktive ingredienser: koffein, beta-alanin, glutamin, cholin, glucuronolacton, kreatin og L-tyrosin. Og den er uden tilsat sukker.

Vi har arbejdet meget med smagen i vores Pre-Workout. Det er jo her din træning starter. Derfor gælder det om at give dig den bedste smagsoplevelse – uden at gå på kompromis. De aromaer, vi bruger i Functional PWO, er valgt med omhu.

Vi har tilsat Kreatin i vores Pre-Workout. Kreatin kan bidrage til at øge den fysiske præstation i gentagne højintensitetsaktiviteter af kort varighed.

Pre-Workout er velegnet til træning i alle afskygninger. Og den er udviklet for at give dig lidt ekstra motivation til at komme afsted til træning.

Pligttekst:

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
Dagsdosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. 

Lav en Pre-Workout shake

Det eneste, du skal bruge til din Pre-Workout shake (foruden en Functional Nutrition Shaker), er koldt vand.

Sådan gør du:

  • Tag en Functional Shaker
  • Fyld din shaker med 240 ml. iskoldt vand
  • Tilsæt 8 gram Functional Pre-Workout (1 mini-scoop)
  • Ryst grundigt.

Næringsindhold

Næringsindhold
Anbefalet daglig dosis: 1 skefuld (8,0g.)Næringsindhold
Kreatin
2,00 g.
L-glutamin
1,50 g.
Beta-alanin
1,00 g.
Cholin
0,50 g.
Koffein
0,10 g.
Glucuronolacton
0,07 g.
L-tyrosin
0,05 g.

Indeholder koffein. Bør ikke indtages af børn eller gravide.

Ingredienser: 

Kreatin monohydrat, L-glutamin, Beta-alanin, surhedsregulerende middel (citronsyre), cholin, glycin, aroma, koffein, antiklumpningsmidler (siliciumdioxid og calciumsilikat), sødestoffer (sucralose og acesulfamkalium), konsistensmiddel (polydextrose), glucuronolacton, L-tyrosin, salt, farve ((Beta)-carotener). Kan indeholde spor af gluten, æg, peanuts, mælk og nødder.

Produkt information:

Vi har udviklet en Pre Workout med 7 aktive ingredienser, som bygger på erfaring og videnskabelige studier. Vores opskrift indeholder blandt andet beta-alanin og koffein. Vi har derudover valgt at tilsætte kreatin.

Kosttilskud:

Kosttilskud med koffein bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder. Opbevares utilgængeligt for børn. Anbefalet daglig dosis: 1 portion - daglig dosis bør ikke overskrides. Opbevares tørt og køligt med låget stramt skruet på.

Brugsanvisning:

Pre Workout skal bruges som et tilskud og bør ikke erstatte en varieret kost. Brug måleskeen til at blande 8 g pulver i 240 ml vand og indtag 30 min. før aktivitet. Vi anbefaler 1 portion dagligt.  

Bedst før udgangen af: Se bunden af bøtten

Produktguide

Hvornår skal jeg tage det?

Vi kender alle de dage, hvor det er lidt svært at komme afsted til træning.  Hvem kunne ikke bruge et ekstra lille skub af og til? Pre-Workout er udviklet som et energiboost før din træning.

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt?

Functional Pre-Workout er uden tilsat sukker. Vi har i stedet tilsat sødestofferne sucralose og acesulfam-K. De er begge meget sødere end sukker og indeholder 0 kalorier. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde.  

Sucralose og acesulfam-K bliver brugt i hele verden – og med god grund. De er testet så mange gange på verdensplan, at vi er helt trygge ved at bruge dem. De er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at ingen af de to sødestoffer har nogen sundhedsmæssig påvirkning i de daglige mængder, vi anbefaler på produktet.

Kvalitetskontrol