Gå til hovedindhold
PreWorkout_2.0_MandarinLime

Pre-Workout - 300g A taste of Mandarin Lime

Creatine | Beta-alanine | Citruline | Caffeine

Grænserne er rykket.
Vi har opdateret opskriften på vores Pre-workout. Vi har arbejdet meget med smagen og ingredienserne i vores Pre-Workout. Det er her din træning starter. Derfor gælder det om at give dig det bedste energiboost – uden at gå på kompromis.

159 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Vores nyeste Pre-Workout har en balanceret smag af mandarin og lemon. Og for at give dig et billede af, hvordan den smager skal du forestille dig, du sidder et sted i solen, måske du næsten kan mærke, hvordan solens stråler varmer din hud. Det er lidt den samme oplevelse, du får, når du tager en slurk af Mandarin Lime.  

Hvad er der så i den?
Den indeholder 10 aktive ingredienser: koffein, beta-alanin, L-glutamin, cholin, L-citrulin, kreatin, L-arginin, taurin, glycin og L-tyrosin, samt 4 vitaminer: Vitamin B3, vitamin B6, Biotin og vitamin B12. Og den er uden tilsat sukker.

Vi har tilsat maximum Kreatin i vores Pre-Workout. Kreatin kan bidrage til at øge den fysiske præstation i gentagne højintensitetsaktiviteter af kort varighed.

Pre-Workout er velegnet til træning i alle afskygninger. Og den er udviklet for at give dig lidt ekstra motivation til at komme afsted til træning.

Pligttekst:

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
Dagsdosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. 

Næringsindhold

Næringsindhold:
Anbefalet daglig dosis: 1 skefuld (10g*)
(%RI/NRV*)
Kreatin
3 g
L-citrullin
1,3 g
Beta-alanin
1 g
L-arginin
0,5 g
Taurin
0,5 g
Cholin
200 mg
L-glutamin
200 mg
Koffein
100 mg
L-tyrosin
50 mg
Glycin
20 mg
Vitamin B3
0,7 mg
50%
Vitamin B6
8 mg
50%
Biotin
25 μg
50%
Vitamin B12
1,25 μg
50%

Ingredienser: 

Kreatin, antiklumpningsmidler (isomaltose, tricalciumphosphat, magnesiumsalte af fedstsyrer, siliciumdioxid), L-citrullin, beta-alanin, surhedsregulerende middel (æblesyre), L-arginin, taurin, cholin, L-glutamin, sødestoffer (sucralose, acesulfamkalium), koffein, aroma, L-tyrosin, farvestof (beta-caroten), glycin, vitaminer (vitamin B3, vitamin B6, biotin, vitamin B12). Kan indeholde spor af gluten, æg, peanuts, mælk og nødder.

Produkt information:

Pre-workout med koffein og uden tilsat sukker. Vi kan anbefale Pre-workout inden træning. Indeholder sødestoffer. Vi har udviklet en Pre Workout med 7 aktive ingredienser, som bygger på erfaring og videnskabelige studier. Vores opskrift indeholder blandt andet beta-alanin og koffein. Vi har derudover valgt at tilsætte kreatin.

Kosttilskud:

Kosttilskud med koffein bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder. Opbevares utilgængeligt for børn. Anbefalet daglig dosis: 1 portion - daglig dosis bør ikke overskrides. Opbevares tørt og køligt med låget stramt skruet på.

Brugsanvisning:

Pre-workout med koffein bruges som et supplement og bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bland 10 g (1 afrundet måleske) i 300 ml vand eller juice, og drik inden træning.

Produktguide

Hvornår skal jeg tage det?

Vi kender alle de dage, hvor det er lidt svært at komme afsted til træning.  Hvem kunne ikke bruge et ekstra lille skub af og til? Pre-Workout er udviklet som et energiboost før din træning.

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt?

Functional Pre-Workout er uden tilsat sukker. Vi har i stedet tilsat sødestofferne sucralose og acesulfam-K. De er begge meget sødere end sukker og indeholder 0 kalorier. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde.  

Sucralose og acesulfam-K bliver brugt i hele verden – og med god grund. De er testet så mange gange på verdensplan, at vi er helt trygge ved at bruge dem. De er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at ingen af de to sødestoffer har nogen sundhedsmæssig påvirkning i de daglige mængder, vi anbefaler på produktet.

Kvalitetskontrol