Gå til hovedindhold
PostWorkout Lemon
Post Workout Miljø
Post Workout Samlet

Post Workout 400gr. A taste of Lemon

Whey Isolat | Calcium | Magnesium | Zink | Vitamin B6+B12

Vores Post Workout er ikke skabt ud af ingenting – det har været en lang process, hvor vi har haft ét for øje: Nemlig at give dig et produkt, hvor du både får protein, mineraler og vitaminer efter din træning.

169 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Du kender formentlig allerede vores Pre- og Intra-workout – og har måske allerede tænkt, hvornår kommer der en Post-workout? The wait is over. Vi har nemlig sat ingredienserne under skarp loop og kan endelig løfte sløret for et nyt og innovativt produkt: Functional Nutrition Post Workout. Og hvad er en Post Workout egentlig – hvad skal den kunne? Den er naturligvis ikke skabt ud af ingenting – det har været en lang process, hvor vi har haft ét for øje: Nemlig at give dig et produkt, hvor du både får protein, mineraler og vitaminer efter din træning. Vi fristes næsten til at gå så langt og sige, at det er et produkt, du aldrig har set før. Helt konkret betyder det, at vi har blandet fint valleproteinisolat med mineraler og vitaminer, som bliver en læskende drik, når du blander den med vand, da alle ingredienserne let opløses i vand.

Den er langt fra en almindelig proteinshake, faktisk helt uden sammenligning, da konsistensen, ingredienserne og smagsoplevelsen er en helt anden. Du kender allerede den bløde og runde smag fra vores Whey 100, så når du første gang skal smage vores Post-workout, skal du nulstille dine smagsløg og forberede dig på en let og læskende oplevelse.

At vi derudover også har sørget for at optimere den energigivende periode ved at bruge palantinose (som bekendt er længere om at blive optaget i kroppen end almindelig sukker), gør den da heller ikke mindre interessant. Vi er pretty much gået ”all in” på at skabe et unikt produkt, som innoverer markedet ved også at tilsætte bl.a. magnesium, calcium og en række B-vitaminer, som bidrager til at opretholde muskel- og knoglefunktionen. Derudover har vi tilføjet tørret kokosvand, som er naturlig rigt på mineraler.

Hvad smager den af?
Hvis du forestiller dig et glas lemonade, er det netop den konsistens, vi har sigtet efter.
Når du tager den første slurk af vores Post Workout Lemon, så vil du blive mødt af en forfriskende citrussmag, som med det samme vil tage dig med en tur til en hyggelig citronlund, hvor du kan mærke solens stråler og varmen omkredse dig.

Hvornår skal jeg drikke den?
Du har nået dit max, sveden driver af dig og kroppen melder nærmest udsolgt, hvad end det er en sprint, en intens boksetræning, en ekstrem WOD eller noget helt fjerde – så er Post-workout muligvis din nye bedste ven. For én ting kan vi love dig for – og det er det simple faktum, at den er enormt læskende. Og som navnet afslører anbefaler vi dig at drikke den efter træning - det bliver vist ikke nemmere. Du kan også gøre som vores Art Director, Michael, og blande Post Workout i din Fruity Iso Whey - det er efter hans mening et match made in heaven. 

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. 
Daglig dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Næringsindhold

Næringsindhold:
Anbefalet daglig dosis 1 ske fuld (16,0 g.)*
(%RI)
Protein
10 g
Kreatin
1 g
L-glutamin
0,20 g
Calcium
120 mg.
15 %
Magnesium
56,25 mg
15 %
Vitamin C
68 mg
85 %
Niacin
7,30 mg
46 %
Thiamin
3 mg
273 %
Riboflavin
3,40 mg
243 %
Pantothensyre
2,40 mg
40 %
Vitamin B6
1,10 mg
79 %
Vitamin B12
136 mg
5440 %
Biotin
61μg
122 %
Folsyre
54,50 μg
27 %
Zink
1,90 mg
19 %

Ingredienser:

Valleprotein isolat (64%), palantinose (12%), kreatin, surhedsregulerende middel (æblesyre), kokosvand pulver (3%), calciumsalte af citronsyre, aroma, magnesiumsalte af citronsyre, L-glutamin, sødestof (sucralose), vitamin C, vitaminer (niacin, thiamin, riboflavin, pantothensyre, vitamin B6, vitamin B12, biotin, folsyre), zinkgluconat.

Produktguide

Brugsanvisning:

Bland 16 g. (1 skefuld) Functional Nutrition Post Workout i 300-400 ml. vand og drik efter træning.

Kvalitetskontrol