Gå til hovedindhold
A taste of Chocolate & Peanut Butter 1
A taste of Chocolate & Peanut Butter 2
Organic Bar Peanutbar

Organic Protein Bar 53g A taste of Chocolate & Peanut Butter

High in protein | Gluten free | No added sweeterners | Organic

Vi har håndplukket de bedste økologiske produkter og kælet for smagen, så den søde smag får dig til at tænke på slik, men samtidig får dig til at føle, du lige har spist en gulerod. Hermed vores bud på en ”take care”-bar. 

199 DKK
Køb 2 stk. for 349.-
Spar 49 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Når man får en god ide, så kan den være svær at slippe – og vi havde en ide om at lave en økologisk proteinbar! Første skridt i processen var at finde en samarbejdspartner, som både kunne producere økologisk, havde et chokoladeanlæg inkorporeret samt muligheden for at håndtere det ekstra lag chokolade, som vi gerne ville have i vores økologiske proteinbar. 

Det var ikke nemt – men hvor der er vilje, er der vej!

Mols Organic blev vores samarbejdspartner – og vi kunne ikke være havnet i bedre hænder. De har både udstyret og håndværket til at lave en produktion, som involverer op til tre konditorer.
Det helt særlige ved denne produktion er nemlig, at de to bars er håndlavet.
Konditorerne står selv og tilføjer både peanutbutter cremen og hasselnøddecremen samt de små økologiske, puffede ærter.

Smagen og baren skal være noget særligt og derfor er de også overtrukket med vores specialudviklede, økologiske proteinchokolade. Det betyder ikke kun, at hver eneste bar er unik og lavet med masser af kærlighed, men også, at den er hundrede procent økologisk og dansk produceret.

Indholdet af protein er lavere end ved en almindelig proteinbar, men fokus ved denne bar har ikke været et højt proteinindhold, men derimod, at smagsoplevelsen skulle være unik og et ønske om at bruge økologiske uforarbjedede ingredienser, så vi kunne give dig vores version af en økologisk bar fra inderst til yderst.    

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. 
Daglig dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Næringsindhold

Næringsindhold:
pr. 100g
pr. 53g
Energi
1869 kJ/447 kcal
991 kJ/237kcal
Fedt
22 g
12 g
- heraf mættede fedtsyrer
9,2 g
4,9 g
Kulhydrat
38 g
20 g
- heraf sukkerarter
30 g
16 g
Kostfibre
5 g
3 g
Protein
22 g
12 g
Salt
0,35 g
0,19 g

Ingredienser:

Abrikoser*, 33% mælkechokolade* (rørsukker*, kakaosmør*, sødmælkspulver*, valleprotein (mælk)*, kakaomasse*, emulgator (solsikkelecitin*), naturlig aroma, vaniljearoma), rosiner*, dadler*, mælkeprotein*, glutenfri havregryn*, ærteprotein* (tekstureret), 8% jordnødder*, risprotein*, hasselnøddepasta*, mandler*, rørsukker*, honning*, salt.

* = økologisk

Organic Protein Bar PEanut image

Produktguide

Økologisk proteinbar med smag af peanutbutter og chokolade. Glutenfri. Nyd produktet i forbindelse med træning eller som snack mellem måltider.

Opbevares tørt og køligt (<18°C ), hold produktet væk fra solen. Når produktet er åbnet, skal det konsumeres indenfor 24 timer.

Kvalitetskontrol