Gå til hovedindhold

Om Functional Nutrition

Vores historie er ikke helt som alle andres. Vi er vokset op i en verden af fitness. Den mission, vi er på, er af den slags, du ikke kan gå ind i halvhjertet. Vi udvikler ærlige sports nutrition-produkter med ét vigtigt formål: At give dig muligheden for selv at vælge til og fra. Det kan du kun, hvis vi lægger alle kortene på bordet. Derfor kan du regne med, at det, der står på ingredienslisten, er korrekt. 

Vi har en høj standard for kvalitet - vi løber stærkt for at sikre os, at vi kommer i mål hver gang – og det er ikke nok med gode intentioner. 

Vi har rullet ærmerne op. Vi vælger de bedste ingredienser til Functional-produkterne, og vi går ikke på kompromis. Derfor står vi også nærmest helt ude i døren og tripper, når den første prøve på et nyt produkt lander. Vi er passionerede, pavestolte, og vi vil gerne dele den nye standard for sports nutrition med dig. 

Vi har 14 års erfaring fra fitnessbranchen, og det forpligter. Vi har fulgt udviklingen, og det har givet os en uvurderlig indsigt. Det betyder, at vi udvikler produkter, der er tilpasset de behov og ønsker, vi har mødt henad vejen og vil møde i fremtiden. 

Vi vil have, at du har høje forventninger 

Vi skylder dig en undskyldning. Functional burde have været en realitet for længe siden. Vi ville bare gerne gøre det rigtigt. Vi har dedikeret alle timerne i kalenderen til at udvikle produkter, du kan have tillid til. Ting tager tid, og det er aldrig for sent at komme i gang.

Man kan altid blive bedre. Lige meget om det handler om produktudvikling, bænkpres, squat, OCR eller yoga. Og det er derfor, vi ikke stopper med at udvikle os og udfordre os selv. Lige meget hvad dit mål er, udfordrer vi dig til at gøre det samme. 


Hvad er der så i? 

Du har vendt og drejet den proteinbar så længe, at den nærmest har nået smeltepunktet, og du er stadig ikke helt sikker på, hvad der er i den. Det har vi vist alle prøvet. 

Den følelse tager vi alvorligt. Derfor tester vi alle vores produkter hos eksterne konsulenter. Vi arbejder så meget med ingredienser, fødevarelovgivning og regler, at vi er begyndt at se os selv, som rigtige ingrediensnørder. Det er noget, vi er stolte af at sige højt.  

Hvorfor bruger vi så meget energi på det? Fordi vi gerne vil udviske det usynlige slør, som nogle gange er kastet over produkterne. Særligt, når det handler om sports nutrition. Du skal vide, hvad der er i. Vi giver dig alle de produktinformationer, du overhovedet orker – og lidt til.