Gå til hovedindhold

Opskrift - Risalamande

Udarbejdet af Camilla Drabo for Functional Nutrition

Er du ligesom os og slet ikke kan få nok af juleklassikeren, som både involverer risengrød, vanilje og kirsebærsauce? 😍 Så skulle du tage at forkæle dig selv og dine nærmeste med denne variant af risalamande med vores Whey 100 Vanilla 🙌 Så vil du med garanti kunne mærke julestemningen helt ned i maven. 

Arbejdstid: 20-25 minutter
Tid i alt: 75 minutter. 

Antal: 8 pers. 
Kcal: 356 pr. portion 

Ingredienser

  • 1 liter sødmælk
  • 1 dl. vand
  • 180 g. grødris
  • 3,5 dl. cremefine 19%
  • 50 g. Whey 100 Vanilla
  • 1 vaniljestang
  • 70 g. flormelis
  • 70 g. mandler

Fremgangsmåde:

  1. Start med at lave risengrøden.
  2. Kom vand og ris i en gryde og lad det simre i 5 minutter.
  3. Tilføj derefter mælk og vaniljestang og lad grøden simre 1 lille times tid.
  4. Når grøden er færdigkogt, vendes flormelis og vaniljepulver i grøden og den stilles efterfølgende på køl til afkøling.
  5. Grøden kan med fordel laves dagen i forvejen.
  6. Pisk cremefine til let skum, smut og hak mandlerne og find den afkølet grød frem.
  7. Rør mandlerne godt rundt i grøden og vend den pisket cremefine deri stille og roligt.
  8. Smag grøden til med flormelis og evt. lidt ekstra vaniljepasta eller vaniljepulver og server risalamande med kirsebærsauce.

Anbefalede produkter til artiklen

Read on