Gå til hovedindhold

Opskrift - Proteinbar med kokos

Af Functional Nutrition

Du kan mærke det. Den lille sult: Trangen til noget sødt, der presser sig på. Tænk, hvis du åbnede køleskabet og havde en lille portion kølige proteinbarer overtrukket med mørk chokolade liggende klar til netop det her tidspunkt! Det kræver ikke meget: kokosmel, salt, dit favorit Whey 100 proteinpulver (vi anbefaler chokolade, vanilje eller sea salt caramel), mørk chokolade og lidt kokosmælk (som endda kan erstattes med vand). 

Tilberedningstid: 30 min. - 1 time

Mængde: Ca. 10 stk.

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Bland proteinpulver, kokosmel og salt i en skål.

Tilsæt kokosmælk lidt efter lidt, imens du rører massen sammen til en dej. Når massen har en fast konsistens, deles den i 10 lige store barer.

Lad dem herefter stå på køl i 30 min., så de kan samle sig - alternativt kan du smide dem i fryseren for at sikre, at de er til at overtrække med chokolade.

Smelt den mørke chokolade og overtræk barerne. Dette gøres lettest ved at lægge barerne på en rist og forsigtigt overtrække dem én for én.

Når alle barer er overtrukket sættes de igen på køl, indtil chokoladen er stivnet. 

Opbevares på køl indtil servering for at sikre, at chokoladen ikke bliver blød.

Read on