Gå til hovedindhold

Opskrift - Müslibar med chokolade og kirsebærsmag

Kcal: 210 pr. Stk.

Müslibarer: 73 g protein | 190 g kulhydrat | 164 g fedt (hele portionen)

Ingredienser til 12 stk.:

  • 100 g honning 
  • 1/4 tsk. Vanille ekstrakt 
  • 1 scoop proteinpulver (A taste of Chocolate & Cherry)
  • Lidt salt 
  • 1 spsk. vand
  • 150 g mandler 
  • 100 g hasselnødder 
  • 60 g tørret kirsebær eller tranebær 
  • 60 g 70% chokolade 

Fremgangsmåde 

  • Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
  • Bland honning, vaniljeekstrakt, proteinpulver, vand og salt sammen. 
  • Hak mandler, hasselnødder, tranebær/kirsebær og chokolade groft og bland sammen med den klistrede masse. 
  • Fordel massen i en form med bagepapir og tryk massen flad til den har ønskede tykkelse. 
  • Bag i ovnen i 20 minutter og køl herefter af. Det er vigtigt at det køler helt af, så massen klistrer godt sammen. Du kan med fordel komme det i fryseren, så det køler helt af inden massen skæres i mindre stykker. 
  • Skær ca. 12 müslibarer og opbevar dem på køl i op til 2 uger. 

 

Read on