Opskrift - Müslibar med chokolade og kirsebærsmag
Kcal: 210 pr. Stk.
Müslibarer: 73 g protein | 190 g kulhydrat | 164 g fedt (hele portionen)
Ingredienser til 12 stk.:
- 100 g honning
- 1/4 tsk. Vanille ekstrakt
- 1 scoop proteinpulver (A taste of Chocolate & Cherry)
- Lidt salt
- 1 spsk. vand
- 150 g mandler
- 100 g hasselnødder
- 60 g tørret kirsebær eller tranebær
- 60 g 70% chokolade
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
- Bland honning, vaniljeekstrakt, proteinpulver, vand og salt sammen.
- Hak mandler, hasselnødder, tranebær/kirsebær og chokolade groft og bland sammen med den klistrede masse.
- Fordel massen i en form med bagepapir og tryk massen flad til den har ønskede tykkelse.
- Bag i ovnen i 20 minutter og køl herefter af. Det er vigtigt at det køler helt af, så massen klistrer godt sammen. Du kan med fordel komme det i fryseren, så det køler helt af inden massen skæres i mindre stykker.
- Skær ca. 12 müslibarer og opbevar dem på køl i op til 2 uger.

