Opskrift - Chokoladeovertrukket julekugler med mint
Udarbejdet af Louise Hundal for Functional Nutrition
Julen smager, dufter og føles forskelligt for alle, men én ting er næsten altid helt sikker i de fleste hjem: chokoladestykkerne med smagen af mint. Med den friske mint-smag og den mørke chokolade, er der åbnet op for en juleklassiker, som de fleste af os har et helt særligt forhold til.
Antal: 35 stk.
Kalorier: 54 Kcal pr. stk.
Ingredienser:
- 300 g. bløde Medjoul dadler
- 50 g. mandler
- 1 scoop proteinpulver (A taste of Chocolate & Mint)
- 3 spsk. kakaopulver
- 100 g. mørk chokolade, 70%

Fremgangsmåde:
1. Kom dadler, mandler, kakao og proteinpulver i en foodprocessor og blend til en ensartet masse.
2. Form ca. 35 små kugler af massen.
3. Smelt chokoladen i mikroovnen i en lille skål og vend kuglerne heri, så de overtrækkes med den smeltede chokolade.
4. Kom chokoladestykkerne i køleskabet til chokoladen er størknet.
Opbevar dem på køl.
