Gå til hovedindhold

Opskrift - Chokoladeovertrukket julekugler med mint

Udarbejdet af Louise Hundal for Functional Nutrition 

Julen smager, dufter og føles forskelligt for alle, men én ting er næsten altid helt sikker i de fleste hjem: chokoladestykkerne med smagen af mint. Med den friske mint-smag og den mørke chokolade, er der åbnet op for en juleklassiker, som de fleste af os har et helt særligt forhold til. 

Antal: 35 stk. 

Kalorier: 54 Kcal pr. stk. 

Ingredienser:

  • 300 g. bløde Medjoul dadler 
  • 50 g. mandler 
  • 1 scoop proteinpulver (A taste of Chocolate & Mint
  • 3 spsk. kakaopulver 
  • 100 g. mørk chokolade, 70% 
chokoladestykker

Fremgangsmåde: 

1. Kom dadler, mandler, kakao og proteinpulver i en foodprocessor og blend til en ensartet masse. 

2. Form ca. 35 små kugler af massen. 

3. Smelt chokoladen i mikroovnen i en lille skål og vend kuglerne heri, så de overtrækkes med den smeltede chokolade. 

4. Kom chokoladestykkerne i køleskabet til chokoladen er størknet. 

Opbevar dem på køl. 

choko_mint

 

Anbefalede produkter til artiklen

Read on