Gå til hovedindhold

The Breakfast, breakdown

Historien omkring "Breakfast Shake"

Hvis du kender vores produkter, kender du vores Breakfast shake. Efterhånden har den vundet mange hjerter og store muskler.

Hele historien, startede med ønsket om en shake med meget protein. ​Der findes kun en hvis mængde, der kan tilsættes før det bliver for meget - det er muligt at tilsætte 25 g protein i en 250 ml shake. ​Men hvad hvis man nu gik ned og kun brugte 20 g - hvad ville du så bruge de sidste 5 g til? 

Man kan ikke bare tilsætte 5 g smag, sådan fungere det ikke. Tilsæt mere kakao pulver - og shaken bliver for bitter.

Men hvis man nu tilføjede noget konsistens, der samtidigt bidrager til nogle bedre makroer, der i sin helhed har nogle undertoner på smagsbarometeret, som er svære at identificere, men alligevel giver en klar forskel sammen med en anden ingrediens.

Derudover ønskede vi at tilføje nogle flere fibre i vores nye shake for at give en form for tilfredsstillelse for maven i en længere periode. Mæthed.
Vi prøvede mange forskellige fiber-kilder, og lidt virkede. 

Indtil vi prøvede boghvedemel. En ingrediens der har en lidt grynet konsistens, men bidrager med fylde til produktet. Så vi tog det traditionelle fortykningsmiddel ud, da boghvedemelet gjorde alt arbejdet. 

De første prøver gik godt, og vi havde fat i noget - den smagte himmelsk.​

Det er ekstraordinært sjældent at et produkt har modtaget så meget flatterende ros.
Breakfast Shaken, blev lynhurtigt en af favoritterne, da vi lancerede den. Den eneste kritik, vi ofte fik var, at den ikke var stor nok. Det tog vi som et kæmpestort kompliment - og så satte vi en 500ml i verden.

Breakfast Shake betyder noget helt særligt for os. Det er mere end en proteinshake. Vores Breakfast Shake har et højt indhold af både protein og fibre. Og så er den tilsat vitamin B6. Vi ser den som en lille, flydende morgenmad on the go. Ja, og den er faktisk også laktosefri

For os er det alfa omega, at vores produkter smager godt. Den første Breakfast Shake har en dejligt afrundet smag af chokolade. Den kan bedst beskrives som en lille bid af bløde kakaoskyer. Selvom det måske er en halvdårlig metafor. 

Men historien slutter ikke her..

A taste of Vanilla

Vi blev nødsaget til at udvide smagsrepertoiret i netop denne enestående kategori.

Vi dykkede ned i evolutionsprocessen og fik hurtigt fanget en flamboyant smag af det lækreste vanilje, som til vores store tilfredsstillelse passer enestående med et strejf af boghvedemel. Opskriften der ligger til grund for vanilje shaken, er overført fra Breakfast shaken, så vi var helt sikre på, at vi fik de fyldige noter og gennemtrængende smag videreført til dette nye lille vidunder.

Den nye vanilje proteinshake har allerede vundet stor indpas, og vi håber også du vil tage godt i mod den. Vores vanilje shake har et højt indhold af både protein og fibre. Og så er den tilsat vitamin B6. Ja, og den er laktosefri

Hvornår skal jeg drikke den?

En travl mandag morgen skal være nem. Nogle dage er mere hektiske end andre, og Breakfast Shake er lavet med ét formål: at gøre det ultranemt uden at gå på kompromis med smag og indhold
Bare rolig. Den er god hele dagen, så den er også god, hvis du har brug for et hurtigt mellemmåltid sidst på eftermiddagen. 

Breakfast-formlen er udviklet, med idéen om at skabe en anderledes protein shake, end dem vi "altid" har kendt til. Vi villle udfordre smag og konsistens. Og tilføje noget nyt, der kunne give en ny dimension og funktion til en protein shake.

Nogle dage er mere hektiske end andre, og Breakfast Shake er lavet med ét formål: at gøre det ultranemt uden at gå på kompromis med smag og indhold. 
Bare rolig. Den er god hele dagen, så den er også god, hvis du har brug for et hurtigt mellemmåltid sidst på eftermiddagen. 

 

Vores nye Breakfast Shake "A taste of Vanilla" lander mandag 14/6 kl. 8:00

Read on