Gå til hovedindhold

Vind et ophold for 2 personer til Lapoint Surf Camps

Vind et ophold for 2 personer til Lapoint Surf Camps i Portugal

Længes du allerede efter sol, strand og saltvand? Og elsker du at være aktiv i din ferie? Så læs lige med... 

Vi har i samarbejde med Lapoint Surf Camps fået mulighed for at udlodde et ophold for 2 personer til Lapoint i Portugal. 
Det eneste, du skal gøre for at deltage, er: 

- Klik her
- Svar på spørgsmålet (hint: svaret kan du finde her)
- Udfyld dine oplysninger 
Så har du et lod i konkurrencen. Vi finder den heldige vinder d. 20/9-19. Vinderen får direkte besked på mail og navnet offentliggøres derudover på Facebook.

Lapoint præmien

Om Lapoint

Lapoint har destinationer hele verden over - fra det nordlige Norge til det tropiske Bali. Sådan beskriver Lapoint sig selv:
"Vi elsker surfing og vi lever af at surfe hver dag, året rundt. Det episke miljø omkring det. Minderne der skabes af det. Den udviklede lidenskab for det. Venskaberne der stammer fra det. Den stoke du føler, når du gør det. Det er gode tider for os, og det er det, det hele handler om." 

Lapoint er bygget på dedikationen til sport og alle involverede er engagerede udøvere. Her er målet, at alle lærer en masse - og der er plads til både nybegyndere og professionelle. Hos Lapoint får du undervisning med kvalificerede instruktører, så du får de bedste forudsætninger for at udvikle dig og din teknik.

Besøg Lapoint her.