Gå til hovedindhold
Functional Nutrition Calorie Fighter - a taste of peach ice tea
Kolli kcal fighter

Kcal Fighter - 12 stk. A taste of Peach ice tea

Koffein | L-carnitin
Functional Kcal Fighter er iste med ferskensmag og koffein. Den er uden tilsat sukker og indeholder 1 kalorie pr. 100 gram. Netop derfor har vi døbt den Kcal Fighter.
199 DKK

Leveringstid 1-2 hverdage

FRI FRAGT ved køb for 179 kr. ellers 29 kr.

Om produktet

Functional Kcal Fighter er iste med ferskensmag og koffein. Den er uden tilsat sukker og indeholder 1 kalorie pr. 100 ml. Netop derfor har vi døbt den Kcal Fighter. Det ikke bare et produkt, der er dukket op ud af det blå. For os er det et musthave-produkt i Functional-sortimentet.  

For at sige det enkelt, er vores Kcal Fighter en halv liters læskende iste tilsat både koffein (32 mg pr. 100 ml), L-carnitin, taurin, C-vitamin, pantothensyre, B6-vitamin, folsyre og B12-vitamin. Enkelt, ikke? 

Hvis du har svært ved at forholde dig til den linde strøm af ingredienser, aminosyrer og vitaminer, er der én ting, du helt sikkert kan forholde dig til: smagen. 

Iste er en ret klassisk drik, som de fleste har slubret lystigt i sig. Smagen af søde, saftige ferskener forklædt som en iskold iste er ikke til at tage fejl af – den minder mest af alt om varme sommerdage med brændende sand mellem tæerne og den der sang, som spillede på repeat en hel sommer for tre år siden. 

Højt koffeinindhold. Anbefales ikke til børn, gravide eller ammende kvinder. 

Hvornår skal jeg drikke den? 

Med fare for at give et ugyldigt svar: Det er helt op til dig.  Det bedste svar, vi kan give dig, er at du skal stille den i køleskabet og drikke den, når du har allermest brug for at få din koffein serveret med den friske smag af iste. 

(Pakke med 12 stk. Prisen er inkl. pant)

Næringsindhold

Næringsindhold
100 ml
Energi
5 kJ/1 kcal
Fedt
0
- Heraf mættet fedtsyrer
0
Kulhydrat
0
- heraf sukkerarter
0
Protein
0
Salt
0,06 g
L-carnitin
133 mg
Taurin
133 mg
Koffein
32 mg
Vitamin C
20 mg
Pantothensyre
1,5 mg
VItamin B6
0,35 mg
Folsyre
50 μg
Vitamin B12
0,626 μg

Ingredienser

Vand. surhedsregulerende midler 
(æblesyre. citronsyre og trinatrium citrat), L-carnitin. taurin. antiklumpningsmid-del (siliciumsdioxid). aroma. konserveringsmiddel (kaliumsorbat), koffein. ascorbinsyre, sultiteret karamel), sødestof (sucralose) og vitaminer (pantothensyre, B6, folsyre og B12). 

*RI = Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ/2000 kcal)
1 portion = 500 ml (produktet indeholder 1 portion)

Produktinformation

Fersken iste med sødemiddel. Højt koffeinindhold (32mg/100ml). Anbefales ikke til børn, gravide eller ammende kvinder. Ryst før brug.

Produktguide

Hvornår skal jeg drikke den? 

Med fare for at give et ugyldigt svar: Det er helt op til dig.  Det bedste svar, vi kan give dig, er at du skal stille den i køleskabet og drikke den, når du har allermest brug for at få din koffein serveret med den friske smag af iste. 

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt? 

For os er det alfa omega, at vores produkter smager godt. Derfor har vi tilsat sucralose i Functional Kcal Fighter. 

Sucralose bliver brugt i drikke og fødevarer i hele verden – og med god grund. Det er testet adskillige gange på verdensplan, så vi er helt trygge ved at bruge det. Det er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at det er sikkert at bruge som sukkererstatning. 

Sødestoffet indeholder ingen kalorier og er meget sødere end sukker. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde for at opnå den søde smag i Functional Kcal Fighter.