Gå til hovedindhold
Iso Orange Mat
ISO Orange nectar lifestyle

Fruity Iso Whey 700 gr. A taste of Orange Nectar

High in protein

Functional Fruity Iso Whey er kulminationen af en længerevarende produktudvikling. Vi har søgt efter det perfekte proteinisolat. Vi har udviklet et produkt, som ikke går på kompromis med hverken smag eller indhold. Vores Fruity Iso Whey vil tage dig ind i et nyt univers af syrlige proteinblandinger med et højt indhold af protein. Ja, du får hele 84% protein og mindre end 2% sukker og fedt.

99 DKK 189 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

­­Danskudviklet isolat proteinpulver med smag af appelsinsaft. 

Functional Fruity Iso Whey er kulminationen af en længerevarende produktudvikling. Vi har søgt efter det perfekte proteinisolat. Vi har udviklet et produkt, som ikke går på kompromis med hverken smag eller indhold.

Du skal være forberedt på noget, du ikke har prøvet før. Det er ikke en tilfældighed, vi har valgt at kalde den Orange Nectar. For selvom det lyder usandsynligt, så er vi ret sikre på, at du vil opleve en let og juice-lignende fornemmelse, når du tager en slurk af vores Fruity Iso Whey. Vi har forsøgt at skabe en balance, så du får en let fornemmelse, mens der stadig er fuldt smæk på smagen.

Og nå ja, så får 84% protein og mindre end 2% sukker og fedt. Uimodståeligt tænker du? Det kan vi love dig for, at du ikke er den eneste, der tænker.

Hver servering (30 gram) indeholder 25,32 gram protein.

I vores Fruity Iso Whey proteinpulver har vi brugt valleproteinisolat fra frisk komælk. Valleproteinisolat er en forfinet udgave af valleproteinpulver, som har gennemgået en hydralizeringsprocess. ”Øøøh, hvad betyder det så?” – det er en proces, hvor man fjerner stort set alt fedt og sukker, så du ender med et meget rent proteinprodukt.

Isolatprotein har ligesom valleprotein et højt indhold af essentielle aminosyrer og en komplet aminosyreprofil. Derfor er det også et populært valg, når der skal vælges mellem de forskellige proteintyper.

Protein bidrager til at øge og vedligeholde muskelmasse samt normale knogler.

Næringsindhold

pr. 100g
pr. 30g
Energi
1490 kJ/360 kcal
447 kJ/108 kcal
Fedt
0,90 g
0,27 g
-heraf mættet fedtsyrer
0,70 g
0,21 g
Kulhydrat
2,00 g
0,60 g
-heraf sukkerarter
1,90 g
0,57 g
Kostfibre
3,20 g
0,96 g
Protein
84,40 g
25,32 g
Salt
0,0 g
0,0 g

Ingredienser:

Valleproteinisolat (mælk), inulin, aroma, surhedsregulerende midler (citronsyre), farvestof (beta-carotener og anthocyaniner), sødesoffer (sucralose og acesulfamkalium) og stabilisator (siliciumdioxid).

Brugsanvisning:

Functional Nutrition Fruity Whey isolat kan bruges som et tilskud til en sund og varieret kost. Serverings størrelsen er 30g. (1 skefuld - 1 til 4 gange dagligt) shaket op i 200-300ml. vand eller som en del af en frisk blendet smoothie. Functional Nutrition Fruity Whey isolat indtages efter træning eller mellem måltider. 

Produktguide

Functional Nutrition Fruity Iso Whey er et innovativt proteintilskud, som giver dig alt det gode, du kender fra Whey 100. Med Functional Fruity Iso Whey får du hele 84% procent protein og med minimum fedt og sukker (under 0,6 g. pr. servering). Functional Nutrition Fruity Iso Whey er lavet på mælkeisolat, og der er tilsat sødestoffer. Der er ikke tilsat sukker. Daglig dosis bør ikke overskrides. Opbevares lukket, tørt og køligt ved stuetemperatur.

Brugsanvisning:
Functional Nutrition Fruity Iso Whey kan bruges som et tilskud til en sund og varieret kost. Serveringsstørrelsen er 30 g. (1 skefuld - 1 til 4 gange dagligt) shaket op i 200-300 ml.  vand eller som en del af en frisk blendet smoothie. Functional Fruity Iso Whey indtages efter træning eller mellem måltider.

Kvalitetskontrol