Gå til hovedindhold
Ice Coffee V2 2021

Ice Coffee A taste of Vanilla

Højt koffeinindhold | Uden sukker

Functional Nutrition Ice Coffee Vanilla er det bedste fra to verdener – kombineret i ét produkt. Vi har taget en rund, cremet iskaffe med vanilje og tilsat protein. Sælges i kollier af 24 stk.

299 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

 

Sælges i kollier af 24 stk.

Der er ikke ret meget, der slår den allerførste tår af en kold iskaffe. Og den skal helst være så kold, at vandperlerne drypper af den det øjeblik, du åbner den. Hvis vi skal slå det, er det med den bonus, at vi har tilsat 25 gram protein.

Functional Ice Coffee er uden tilsat sukker. Men den er naturligvis stadig sød og med en smag de fleste kan lide: vanilje.

Hvornår skal jeg drikke det?
Vores Ice Coffee er et alternativ til den klassiske iskaffe. Du får lidt mere end bare en kaffe – du får en kaffe uden tilsat sukker og med protein.  Du kan jo prøve at skifte din daglige latte ud med en Functional Ice Coffee?

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt?
For os er det alfa omega, at vores produkter smager godt. Derfor har vi tilsat sucralose.

Sucralose bliver brugt i drikke og fødevarer i hele verden – og med god grund. Det er testet adskillige gange på verdensplan, og derfor er vi trygge ved at bruge det. Det er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at det er sikkert at bruge som sukkererstatning.

Sødestoffet indeholder ingen kalorier og er meget sødere end sukker. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde for at opnå den søde smag, du kender fra vores Ice Coffee.

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. 
Daglig dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Næringsindhold

Næringsindhold
100 ml
250 ml
Energi
251 kJ/59 kcal
629 kJ/148 kcal
Fedt
< 0,5 g
< 0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer
< 0,1 g
0,2 g
Kulhydrat
4,3 g
11 g
- heraf sukkerart
4,3 g
11 g
Protein
10 g
25 g
Salt
0,14 g
0,36 g

Ingredienser:

Skummetmælksretentat, vand, mælkeprotein, kaffeekstrakt (1,4%), sødestof (sucralose), stabilisatorer (carrageenan og natriumcarbonat) og aroma.

 

Produktguide

Proteindrik med kaffesmag. Indeholder sødestof og koffein. Varmebehandlet (steriliseret). Med et naturligt indhold af sukker. Omrystes let før brug. Bør ikke indtages af børn, gravide eller ammende kvinder. Indtages i moderate mængder.

Kvalitetskontrol