Gå til hovedindhold
Vanilla Chocolate Chip

Protein Pancake Mix A taste of Vanilla w. Chocolate Chip

Højt proteinindhold | Nem at mikse
Vi er pavestolte af vores Functional Protein Pancake Mix, som indeholder hele 59-65 % protein pr. 100 g. Og den er naturligvis uden tilsat sukker. Du får altså et produkt, som kan bidrage til at dække en del af dit daglige proteinbehov.
119 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers 29 kr.

Om produktet

Vi er pavestolte af vores Functional Protein Pancake Mix, som indeholder hele 59-65 % protein pr. 100 g. Og den er naturligvis uden tilsat sukker. Du får altså et produkt, som kan bidrage til at dække en del af dit daglige proteinbehov.

Vi overvejede at kalde den for ’Very, Very High Protein Pancake Mix’, men det klinger ikke helt optimalt ifølge vores brand manager.

I Functional pandekagemix har vi brugt valle- og æggeprotein, da kombinationen af de to proteintyper er optimal, for at give den bedste smagsoplevelse, når produktet opvarmes.

Du kan vælge mellem to varianter: vanilla og vanilla chocolate chip. Til vores chokoladevariant har vi hentet chokoladestykkerne hos en af verdens bedste leverandører af belgisk chokolade. Og vaniljevarianten er den helt klassiske – den kalder vi ’mormors’ på kontoret.  

Er vi så gået på kompromis med smagen?

Nej. Vi går ikke på kompromis med smagen under nogen omstændigheder. Det høje proteinindhold er blot en ekstra bonus. Faktisk har vi kælet så meget for smagen, at du kan lave lune, luftige pandekager – også når du blander pulveret med vand.

Næringsindhold

Næringsindhold
100 g
25 g (1 pandekage)
Energi
1558 kJ/372,4 kcal
390 kJ/93 kcal
Fedt
6,6 g
1,7 g
- heraf mættede fedtsyrer
4,1 g
1 g
Kulhydrat
15,2 g
3,8 g
- heraf sukkerarter
2,7 g
0,7 g
- heraf sukkeralkoholer
4,1 g
1 g
Kostfibre
7,8 g
2 g
Protein
59 g
14,7 g
Salt
0,15 g
0 g

Valleprotein koncentrat, mælkeprotein, æggeprotein, boghvedemel, mørk chokolade (kakaomasse, sødemiddel (maltitol), kakaosmør, emulgator (soya lecithin)) (10%), inulin, aroma, fortykningsmiddel (xanthangummi), hævningsmiddel (natriumbicarbonat) sødestof (sucralose), farvestof ((beta) carotener) og emulgator (lecithin).

Produktguide

Det skal være nemt

Det tager kun få minutter at ryste og bage proteinpandekagerne. Det eneste, du skal bruge, er koldt vand eller mælk. Og en pande med fedtstof, naturligvis.

Sådan gør du:

  • Tag en Functional Shaker
  • Fyld din shaker med 200 ml iskoldt vand eller mælk
  • Hæld 100 g Protein Pancake Mix i din shaker
  • Sæt låget på og ryst godt
  • Find din bedste stegepande, tilsæt fedtstof og lad det smelte (sørg for at panden ikke bliver alt for varm)
  • Hæld dej på panden – du vælger selv størrelse
  • Lad dem bage, indtil de har en gylden farve
  • Nyd dine lune, luftige pandekager. Velbekomme!