Gå til hovedindhold
Designer Whey Chocolate Milkshake

Designer Whey - 850g. A taste of Chocolate Milkshake

High in protein | No added sugar | 60% protein

Du kender det udmærket godt. Du ved at dit træningsprogram inkluderer en skarp kostplan og fordrer næring fra kedelige proteindrikke og grynet valleproteinpulver som klumper og klistrer. I hvert fald hvis du vil have det optimale ud af din workout

Kontrolleret af:

189 DKK

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 399 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Det kræver af og til en del overvindelse at skulle sætte en ordentlig skudefuld proteindrik til livs når produktet i bedste fald smager af hø, og i værste fald har helt andre smagsassociationer. Men sådan behøver det ikke at være. En protein shake kan sagtens være både lækker og velsmagende, og indeholde al den brændstof du har behøver for at nå dine mål. Have no fear – your new gym buddy is here!

Designer Whey – det velsmagende alternativ

Drømmer du om en proteindrik med samme bløde konsistens og delikate smag som en milkshake? Så kan du finde hvad du søger i Designer Whey, som er det seneste skud på stammen inden for whey protein shakes fra Functional Nutrition. Designer Whey kombinerer en superlækker og let konsistens med en velsmag som sætter nye standarder inden for proteindrik. Med det patenterede New Flavoring System – og selvfølgelig Added Awesomeness, som karakteriserer alle Functional Nutritions produkter – kommer de enkelte smagsvarianter af Designer Whey tættere på original-forlægget end nogen proteindrik nogen sinde er kommet før.

Designer Whey Chocolate Milkshake – en klassiker for slikmunden

Du ved det er syndigt, og at det hævner sig – men du kan alligevel ikke helt holde snitterne fra chokoladevarianten af den fristende cremede milkshake når du er på café efter træning. Nu kan du få den samme smagsoplevelse og den smooth konsistens uden at skulle bekymre dig om kalorierne. Designer Whey Chokolate Milkshake er helt perfekt som post workout supplement når du trænger til lidt sødt efter en hård omgang cardio eller sportstræning. Designer Whey Chokolate Milkshake smelter på tungen og giver en let mæthedsfornemmelse. Og så kan du dyrke din chokolade-last med god samvittighed!

Næringsindhold

pr. 100g
pr. 33g
(RI%)/NRV*
Energi
1585 kJ/379 kcal
523 kJ/125 kcal
7%
Fedt
12 g
3,9 g
6%
- heraf mættede fedtsyrer
9,4 g
3,1 g
16%
Kulhydrat
12 g
3,9 g
2%
- heraf sukkerarter
8,4 g
2,8 g
3%
Kostfibre
6,3 g
2,1
Protein
60 g
20 g
45%
Salt
0,4 g
0,13 g
2%

INGREDIENSER: (65%) Valleproteinkoncentrat (mælk, sojalecithin), fedtreduceret kakaopulver, skummetmælkspulver, vegetabilsk fedt (kokosnød), konsistensmiddel (carboxymethylcellulose), emulgator (solsikke lecithin), aroma, sødestoffer (sucralose, acesulfamkalium)

Produktguide

PRODUKTINFORMATION: Functional Designer Whey proteinpulver er baseret på et dansk udviklet valleprotein af høj kvalitet. Valleprotein er udvundet af mælk og er rigt på protein med et naturligt indhold af sukker. Functional Designer Whey indeholder sødestoffer og er uden tilsat sukker.

BRUGSANVISNING: Functional Designer Whey kan bruges som supplement til en sund og varieret kost. Portionsstørrelsen er 33 g (1 skefuld – 1 til 4 gange dagligt) shaket op i 250-300 ml vand, mælk eller som en del af en smoothie. Functional Designer Whey indtages efter træning eller mellem måltider. Opbevares lukket, tørt og ved stuetemperatur.

DK

Kvalitetskontrol