Gå til hovedindhold
Tropical punch
Tropical Punch
Tropical Punch BCAA

BCAA (360g) A taste of Tropical Punch

Vitamin C | 6 g protein
Functional BCAA består af de tre forgrenede aminosyrer: leucin, isoleucin og valin. BCAA står for branched-chain amino acids. De kategoriseres også som essentielle aminosyrer. Ta' 3 stk. og SPAR 108 kr. Benyt koden: FN108 (Mix blandt Proteinpulver, BCAA, Pre-Workout og Kreatin)
159 DKK

Leveringstid 1-2 hverdage

FRI FRAGT ved køb for 399 kr. ellers 29 kr.

Om produktet

Med vores nyeste BCAA med smag af tropisk punch kan du hurtigt komme til at drømme dig væk til sol, sommer og varmere himmelstrøg.

Functional BCAA består af de tre forgrenede aminosyrer: leucin, isoleucin og valin. BCAA står for branched-chain amino acids. De kategoriseres også som essentielle aminosyrer.

Den er uden tilsat sukker, velegnet til veganere og tilsat C-vitamin.

Functional BCAA pulver er udviklet, så den er let at have med i tasken. Selvom der er til hele 60 serveringer i en bøtte. Du får den nemlig i pulverform.

Vi har valgt at lave den i en 2:1:1 ratio af leucin, isoleucin og valin.  

Du ved jo allerede, hvordan et iskoldt glas saftevand smager. Det er den smag, vi har prøvet at ramme med Functional BCAA.

Hvad er aminosyrer?

Aminosyrerne finder du i protein. Det er dem, protein er opbygget af. Protein består af tyve forskellige aminosyrer. Både essentielle og ikke-essentielle. Kroppen kan ikke selv producere de essentielle aminosyrer. Og de skal derfor tilføres gennem kosten. Fx kød, æg, sojabønner og andre proteinrige fødevarer.

Pligttekst:

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
Dagsdosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. 

Næringsindhold

Næringsindhold
Anbefalet daglig dosis: 1 skefuld (9 g**)
Protein
6,10 g
Salt
0,08 g
Kostfibre
2,60 g
Vegansk BCAA*
1,30 g
- L-leucin
0,65 g
- L-isoleucin
0,65 g
- L-valin
0,65 g
L-glutamin (vegansk)
3,50 g
Vitamin C
0,50 g

L-glutamin (vegansk), BCAA 2:1:1 blanding (L-leucin, L-isoleucin, L-valin) (vegansk), glycin, surhedsregulerende middel (citronsyre), vitamin (ascorbinsyre), maltodextrin, farvestof (rødbedefarve), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), aroma, sødestoffer (sucralose og acesulfamkalium), natriumklorid, kaliumklorid. Kan indeholde spor af gluten, æg, peanuts, mælk og nødder.

Produktguide

Indeholder sødestoffer.
Vegansk BCAA med L-glutamin (vegansk) og vitamin C bruges som et supplement til den normale kost og bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bland 9 g. (1 skefuld) i 180-200 ml. vand eller juice og drik under træning eller mellem måltider. Det anbefales 1 portion dagligt - daglig dosis bør ikke overskrides.

Bør ikke indtages af børn eller gravide. Opbevares utilgængeligt for børn. Vegansk BCAA bør opbevares køligt og tørt. 

Bedst før udgangen af: Se bunden af bøtten