Gå til hovedindhold
Functional Nutrition BCAA Caribbean Lime 360g
Caribbean Lime
Functional BCAA a taste of caribbean lime is opskrift

BCAA 360gr. A taste of Caribbean lime

Vitamin C | 6 g protein

Functional BCAA består af de tre forgrenede aminosyrer: leucin, isoleucin og valin. BCAA står for branched-chain amino acids. De kategoriseres også som essentielle aminosyrer.

 

OBS: Udløb: 31.09.2021

79.5 DKK 159 DKK

Spar 50%

Leveringstid 2-3 hverdage

FRI FRAGT ved køb over 299 kr. - ellers fra 29 kr.

Om produktet

Functional BCAA består af de tre forgrenede aminosyrer: leucin, isoleucin og valin. BCAA står for branched-chain amino acids. De kategoriseres også som essentielle aminosyrer. 

Den er uden tilsat sukker, velegnet til veganere og tilsat C-vitamin

Functional BCAA pulver er udviklet, så den er let at have med i tasken. Selvom der er til hele 40 serveringer i en bøtte. Du får den nemlig i pulverform. 

Vi har valgt at lave den i en 2:1:1 ratio af leucin, isoleucin og valin.  

Du ved jo allerede, hvordan et iskoldt glas saftevand smager. Det er den smag, vi har prøvet at ramme med Functional BCAA. 

Hvad er aminosyrer?

Aminosyrerne finder du i protein. Det er dem, protein er opbygget af. Protein består af tyve forskellige aminosyrer. Både essentielle og ikke-essentielle. Kroppen kan ikke selv producere de essentielle aminosyrer. Og de skal derfor tilføres gennem kosten. Fx kød, æg, sojabønner og andre proteinrige fødevarer.

Pligttekst:

Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
Dagsdosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. 
 

Så nemt er det

Det tager kun få sekunder at ryste dig frem til en læskende, drikkeklar drik med BCAA. Og det eneste, du skal bruge, er koldt vand.

Sådan gør du:

  • Tag en Functional Nutrition Shaker
  • Fyld din shaker med 180- 200 ml. iskoldt vand
  • Tilsæt 9 g Functional BCAA (1 mini-scoop)
  • Ryst grundigt.
BCAA Caribbean Lime mixed
Lav din BCAA a taste of Caribbean lime is

Til 4 små is skal du bruge: 

  • 1-2 scoop(s) af din favorit Functional Nutrition BCAA-smag 
  • 180-200 ml. vand 
  • Ryst grundigt
  • Hæld i frys-selv isforme 
  • Top evt. isene med frugt
  • Frys isene natten over

Rigtig god fornøjelse!

Functional Nutrition Caribbean lime is opskrift

Næringsindhold

Anbefalet daglig dosis: 1 skefuld (9.0 g.)
Protein
6,10 g.
Salt
0,09 g.
Kostfibre
0,90 g.
Vegansk BCAA*
2,60 g.
- L-leucin
1,30 g.
- L-isoleucin
0,65 g.
- L-valin
0,65 g.
L-glutamin (vegansk)
3,50 g.
Vitamin C
0,50 g.
* BCAA (forgrenede aminosyrer: L-isoleucin, L-leucin og L-valin)

Indeholder sødestoffer.
Bør ikke indtages af børn eller gravide.

Ingredienser:

L-glutamin (vegansk), BCAA 2:1:1    blanding (L-leucin, L-isoleucin, L-valin) (vegansk), glycin, surhedsregulerende middel (citronsyre), vitamin (ascorbinsyre), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid og calciumsilikat), sødestoffer (sucralose    og acesulfamkalium), konsistensmiddel (polydextrose), salt. Kan indeholde spor af gluten, æg, peanuts, mælk og nødder.


Brugsanvisning:

Brugsanvisning: Vegansk BCAA med L-glutamin (vegansk) og vitamin C bruges som et supplement til den normale kost og bør ikke erstatte en varieret kost. Bland 9 g. (1 skefuld) i 180-200 ml. vand eller juice. Drik under træning eller mellem måltider. Anbefalet daglig dosis: 1 portion - daglig dosis bør ikke overskrides. Vegansk BCAA med L-glutamin (vegansk) og vitamin C bør opbevares køligt og tørt.

Produktinformation:

Produktinformation: Vegansk BCAA med L-glutamin (vegansk), Vitamin C, derudover har vi valgt ikke at tilsætte sukker til vores BCAA blend. Indeholder sødestoffer.

Kosttilskud: 

Bør ikke indtages af børn eller gravide. Opbevares utilgængeligt for børn. Dagsdosis bør ikke overskrides. Vegansk BCAA bør opbevares køligt og tørt. 

Bedst før udgangen af: Se bunden af bøtten

Produktguide

Hvornår skal jeg tage det?

Der er ikke noget specifikt tidspunkt på dagen, hvor du absolut skal drikke BCAA. BCAA fungerer på den måde, at du drikker det hver dag over en længere periode. Mange bruger det som et forfriskning klokken 15.00, hvor de begynder at hænge lidt ved skrivebordet. 

Vi anbefaler, at du drikker din BCAA under din træning. Mest fordi vi kender følelsen af at drikke noget koldt og sødt, når træningen giver sved på panden. 

Hvis der ikke er sukker i, hvorfor smager det så sødt? 

For os er det alfa omega, at vores produkter smager godt. Vi vil til gengæld gerne undgå at påvirke blodsukkerniveauet og proppe vores BCAA med sukker.  Derfor er Functional BCAA uden tilsat sukker. Vi har i stedet tilsat sødestofferne sucralose og acesulfam-K. . De indeholder 0 kalorier, og de er begge meget sødere end sukker. Og derfor behøver vi kun at tilsætte en lille mængde. 

Sucralose og acesulfam-K bliver brugt i hele verden – og med god grund. De er testet så mange gange på verdensplan, at vi er helt trygge ved at bruge dem. De er godkendt af EU’s fødevaresikkerhedsorganisation, og det betyder på godt dansk, at ingen af de to sødestoffer har nogen sundhedsmæssig påvirkning i de daglige mængder, vi anbefaler på produktet.

Kvalitetskontrol